Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Verzorging

Net als mensen hebben honden ook een goede verzorging nodig. Af en toe een lekkere wasbeurt, regelmatig de vacht door borstelen en de lengte van de nagels goed bijhouden. En ook tijdens warme zomerdagen kun je je hond verwennen met bijvoorbeeld een fijne koelmat. Bij Obelink vind je een ruim assortiment aan verschillende honden verzorgingsproducten.

Lees meer
Flamingo Perfect Care antistatische borstel
Flamingo Perfect Care verzorgingsborstel
Flamingo Perfect Care pinborstel
Flamingo Perfect Care haren en pinborstel
Flamingo Perfect Care vlooienkam handvat
Flamingo Perfect Care kam fijn
Flamingo Perfect Care kam grof
Flamingo Perfect Care slickerborstel
Flamingo Perfect Care massage borstel
Flamingo Perfect Care roskamhark
Flamingo Perfect Care shedder
Flamingo Perfect Care vlooienkam luxe
Flamingo Perfect Care vlooienkam plastic
0,99 korting
Flamingo verzorgingshandschoen
Flamingo verzorgingshandschoen
Adviesprijs:  4,49
nu 3,50
0,99 korting
(0)
Flamingo shampoo wit 300 ml
1,64 korting
Flamingo shampoo zwart 300 ml
Flamingo shampoo zwart 300 ml
Adviesprijs:  5,39
nu 3,75
1,64 korting
(2)
Flamingo shampoo kruiden 300 ml
Flamingo shampoo puppy 300 ml
1,64 korting
Flamingo shampoo Aloë-Vera 300 ml
Flamingo shampoo Aloë-Vera 300 ml
Adviesprijs:  5,39
nu 3,75
1,64 korting
(2)
Flamingo shampoo macadamia 300 ml
2,04 korting
Flamingo verzorgingsspray macadamia 300 ml
Flamingo verzorgingsspray macadamia 300 ml
Adviesprijs:  8,99
nu 6,95
2,04 korting
(1)
0,69 korting
Flamingo washand met lotion
Flamingo washand met lotion
Adviesprijs:  3,19
nu 2,50
0,69 korting
(0)
2,24 korting
Flamingo handdoek grijs
Flamingo handdoek grijs
Adviesprijs:  7,99
nu 5,75
2,24 korting
(1)
5,42 korting
Flamingo tondeuse
Flamingo tondeuse
Adviesprijs:  45,37
nu 39,95
5,42 korting
(0)

Koelmat hond

Ook je hond kan tijdens warme zomerdagen wel wat verkoeling gebruiken. Hiervoor zijn verschillende manieren. Kies bijvoorbeeld voor een honden koelmat: dit is een plat ligkussen gevuld met een verkoelende gel dat geactiveerd wordt zodra je hond er op gaat liggen. De honden koelmat zal 10 tot 15 graden koeler zijn dan de omgeving gedurende een periode van maximaal 4 uur. Een koelmat is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor honden maar kan ook heel aangenaam zijn voor bijvoorbeeld poezen of konijnen. Let er wel op dat je de koelmat niet vol in de zon laat liggen en dat je huisdier hier niet aan knabbelt.


Hondennagels knippen

Het is belangrijk om de nagels van je hond goed in de gaten te houden en wanneer nodig bij te knippen. Het handigst is om de nagels iedere week bij te houden. Zo duurt de ingreep kort en zijn de nagels nooit te lang. Als je de hondennagels zelf kunt knippen en bijhouden voorkom je natuurlijk ook hoge dierenarts of trimsalon kosten.


Honden trimmen

Je kunt zelf veel doen om de vacht van je hond in optimale conditie te houden. Dit is belangrijk want de huid en de vacht weerspiegelen vaak de gezondheid van je huisdier. Het is handig om te weten of je hond geknipt, geschoren, geborsteld of geplukt moet worden. Lees je goed in voordat je de verzorgingsproducten aanschaft, of laat je adviseren bij een trimsalon. Bij het honden trimmen hoort ook het wassen van je hond. Je hond hoeft maar weinig gewassen te worden, gemiddeld z’n één tot vier keer per jaar. Of wanneer hij zichzelf heel smerig heeft gemaakt. Vaak is goed borstelen al voldoende om een hoop stof en vuil te verwijderen. Maar is een wasbeurt toch nodig gebruik dan nooit jouw eigen shampoo, mensenshampoo irriteert de huid van de hond. Obelink verkoopt speciale hondenshampoo. Wanneer je hondenshampoo niet te vaak gebruikt en goed uitspoelt, blijft het natuurlijk vetlaagje intact en blijft de huid gezond.


Ook qua borstels is er veel keuze. Iedere vacht verlangt naar een ander soort borstel. Zo heb je onder andere een antistatische borstel, een massageborstel, een slickerborstel en een roskam. Genoeg keuze voor het trimmen van je hond, maar zorg er wel voor dat je de juiste producten kiest die bij de vacht van je hond passen.


Verzorgingsproducten bestellen

Alle verzorgingsproducten zijn eenvoudig te bestellen bij Obelink. Jouw bestelling wordt binnen 3 tot 5 dagen thuisbezorgd en bij bestellingen boven de 50€ betaal je geen verzendkosten. Wil je de honden koelmatten, nagelknippers of de verschillende honden trim artikelen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel in Winterswijk.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0