Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk
Prijs

Speelgoed

Honden zijn sociale en actieve dieren, daarom is spelen erg belangrijk voor je hond. Obelink heeft een breed assortiment met hondenspeelgoed waaronder piepend speelgoed, hondenballen, kauwspeelgoed en stimulerende spelletjes. Maar ook aan de kat is gedacht! Kattenspeelgoed zorgt ervoor dat je kat zich niet verveeld, dat de kat fit blijft en het verbetert de zintuigen van de kat. Bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer
Flamingo Wooden Brain Train Hera
Flamingo Wooden Brain Train Apollo
Flamingo Brain Train Riddle
Flamingo Brain Train Wiles
5,40 korting
Flamingo tennisbal bazooka
Flamingo tennisbal bazooka
Adviesprijs:  21,90
nu 16,50
5,40 korting
(0)
Flamingo Shooter Hawai 65 cm
Flamingo trainingsbal
Flamingo trainingsbal met kwaak M
Flamingo trainingsbal met kwaak L
Flamingo Kong Gyro
Flamingo 5 senses bal 8 cm
Flamingo TPR trainingsbal 8 cm
Flamingo latex pinnenbal
Flamingo TPR spike bal
Flamingo Vinyl noppenbal
Flamingo Catch rubber bal
Flamingo holle rubber bal
Flamingo Kong Squekair tennisballen
Flamingo Knots touw met bal geel groot
Flamingo Knots flostouw paars klein
Flamingo Knots flostouw paars groot
Flamingo Knots touw met bal paars klein
Flamingo Knots touw met bal paars groot
Flamingo octopus katoen

Verschillende soorten hondenspeelgoed

Piepend speelgoed
Piepend speelgoed vindt bijna iedere hond leuk! Het speelgoed geeft een piepend geluid zodra de hond erin bijt, dit stimuleert het jachtinstinct van de hond.

Apporteren
In de genen van een hond zit een sterk jachtinstinct. Dit uit zich vooral in de lol van het apporteren. Jagen op het voorwerp dat jij zelf weggooit, een levend diertje of een afgetrapte bal dat maakt voor een hond niks uit. Obelink verkoopt speciale werpstokken wat het gooien van een hondenbal een stuk makkelijker maakt.

Kauwspeelgoed
Kauwspeelgoed is bedoeld voor honden die al het speelgoed meteen kapot bijten. Kauwspeelgoed is bijna niet kapot te krijgen en bevordert schone, gezonde tanden, sterke kaken en stimuleert de speekselvorming.

Stimulerende spelletjes
Bij intelligentiespeelgoed moet de hond op een spannende manier een hondensnoepje te pakken zien te krijgen. De intelligentiespellen zijn gebaseerd op het systeem van beloning en aandacht. Je verstopt een hondensnoepje en jouw hond wil het vinden. De oefening is gelukt wanneer het hondensnoepje gevonden is. De hond wordt beloond doordat hij het hondensnoepje en complimentjes van het baasje krijgt. Dit zal de hond stimuleren om de volgende keer nog meer zijn best te doen.

Plaats nu jouw bestelling

Naast het feit dat je volop keuze hebt, zijn er nog meer redenen om voor Obelink te kiezen. Je kunt bij ons niet alleen honden- en kattenspeelgoed kopen, maar ook alle andere dingen die te maken hebben met honden of katten. Ook kun je bij ons rekenen op de laagste prijs en versturen wij de meeste bestellingen bij een besteding vanaf €50,- helemaal gratis.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0