Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Bench & transport

Ga je graag samen fietsen of wandelen met jouw viervoetige vriend? Of gaat je hond mee kamperen? Alles voor het vervoeren van je hond en verschillende benches vind je bij Obelink. Lekker een lange fietstocht samen met je hond dankzij een handige fietskar of een heerlijke wandeling door middel van een hondenbuggy. Bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer
14,95 korting
Flamingo transportmand opvouwbaar Alix S
Flamingo transportmand opvouwbaar Alix S
Adviesprijs:  58,90
nu 43,95
14,95 korting
(0)
23,95 korting
Flamingo transportmand opvouwbaar Alix L
Flamingo transportmand opvouwbaar Alix L
Adviesprijs:  100,90
nu 76,95
23,95 korting
(0)
11,50 korting
Fiamma Carry-Dog
Fiamma Carry-Dog
Adviesprijs:  71,40
nu 59,90
11,50 korting
(15)
Flamingo Smart Top Plus
Flamingo Smart Trolley City
12,95 korting
Flamingo trolley Fluo
Flamingo trolley Fluo
Adviesprijs:  69,90
nu 56,95
12,95 korting
(1)
Flamingo draagtas Smart Trolley
Flamingo draagtas Divina L rood
Flamingo draagtas Divina L blauw
Flamingo draagtas Divina L zwart
Flamingo draagtas Star Bag
Flamingo draagtas English Style
Flamingo draagtas Pepita
MEESTGEKOZEN
Karlie Doggy Liner Economy grijs-zwart
60,90 korting
Flamingo Doggy Liner Juliette rood
Flamingo Doggy Liner Juliette rood
Adviesprijs:  169,90
nu 109,-
60,90 korting
(2)
Flamingo Sport Buggy No Limit
Flamingo bench 2-deurs
Flamingo bench 1-deurs XS
Flamingo bench 1-deurs zwart XS
Flamingo bench 2-deurs zwart
Flamingo Transportbox Cargo Pro
Flamingo reiskennel Nomad

Hondenbench

Een hond heeft graag zijn of haar eigen vertrouwde plekje zodat de hond zich terug kan trekken en uit kan rusten. Een bench is daarvoor ideaal: je plaatst hem op een veilige plek uit de looproute maar wel dicht bij jou. Thuis is dit belangrijk maar zeker ook op de camping. Al dat spelen en knuffelen vergt een heleboel energie waardoor de hond ook een plek moet hebben om tot rust te komen. Ook voor onderweg is een hondenbench ideaal. Heb je je hond toch liever op de achterbank? Kijk dan eens in de categorie Veiligheid en riemen naar een beschermdeken voor in de auto.


Fietskar

Houd je van fietsen en zou je graag je viervoetige vriend mee willen nemen? Kies dan voor een hondenkar achter de fiets. De fietskar kan eenvoudig aan vrijwel iedere fiets bevestigd worden. Een fietskar is ook een goede oplossing voor honden met gewrichtsklachten, honden met een minder uithoudingsvermogen en puppies. Bekijk onze uitleg over de Doggy Liner hondenfietskar in dit productfilmpje. Houd je meer van wandelen maar kan je hond die lange afstanden niet volhouden? Dan vind je bij Obelink ook handige hondenbuggy's.


Reismand

Een reismand is altijd handig om in huis te hebben wanneer je een kleine hond of kat hebt. Een reiskennel is te gebruiken onderweg naar het logeeradres of wanneer je een bezoekje moet brengen aan de dierenarts. Maar uiteraard ook tijdens de reis naar je vakantiebestemming! Obelink heeft reismanden van stof en van kunststof. Een stoffen reismand is ideaal omdat deze tot een plat pakket ingeklapt kan worden en op deze manier weinig ruimte in neemt. Ook kun je kiezen voor een draagtas of een trolley, bekijk wat het handigst is voor jou en je hond of kat.


Eenvoudig online bestellen

Alle dierenbenodigdheden zijn eenvoudig online te bestellen bij Obelink. Plaats jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de hondenkarren, benches of reismanden liever eerst in het echt zien? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0