Spanbanden en spinnen

Of je nu op fiets- of wandelvakantie gaat, of op pad gaat met de tent of caravan. Spanbanden, sjorbanden en bagagespinnen zijn echt onmisbaar tijdens een kampeervakantie. Ze zijn handig om spullen stevig mee vast te zetten. Bind bijvoorbeeld een extra jas aan de buitenkant van je backpack met een bagagespin. Zet je spullen op je vouwwagen goed vast met een spanband. Of gebruik kabelbinders om dat losse onderdeel van je caravan stevig vast te zetten. Bekijk hieronder ons assortiment.

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten
 1. ProPlus verstelbare bagagespinnen
  ProPlus verstelbare bagagespinnen
  Adviesprijs € 3,95 € 3,95 € 2,75
  Je bespaart € 1,20
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 2. ProPlus bagagespinnen set
  ProPlus bagagespinnen set
  Adviesprijs € 3,95 € 3,95 Vanaf € 3,50
  Je bespaart € 0,45
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 3. ProPlus bindrail bevestigingsoog
  ProPlus bindrail bevestigingsoog
  Adviesprijs € 6,95 € 6,95 € 4,95
  Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 4. ProPlus 8 haken bagagespin
  ProPlus 8 haken bagagespin
  Adviesprijs € 5,95 € 5,95 € 4,95
  Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  79%
  Verkoop door Obelink
 5. ProPlus 4 haken bagagespin
  ProPlus 4 haken bagagespin
  Adviesprijs € 5,95 € 5,95 € 4,50
  Je bespaart € 1,45
  Verkoop door Obelink
 6. Secure Products Secure Fix snelbinder
  Secure Products Secure Fix snelbinder
  € 5,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 7. ProPlus kabelbinders
  ProPlus kabelbinders
  Adviesprijs € 2,50 € 2,50 Vanaf € 1,95
  Je bespaart € 0,55
  Waardering:
  79%
  Verkoop door Obelink
 8. Kinzo kabelbinders
  Kinzo kabelbinders
  Adviesprijs € 2,95 € 2,95 € 1,95
  Je bespaart € 1,00
  Verkoop door Obelink
 9. Kinzo kabelbinders
  Kinzo kabelbinders
  € 0,99
  Verkoop door Obelink

9 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Spanbanden en sjorbanden

Spanbanden, of ook wel sjorbanden genoemd zijn ideaal om spullen mee vast te zetten. Spanbanden zijn heel stevig en onmisbaar tijdens een kampeervakantie. Een spanband is meestal aan beide kanten voorzien van een haak en om spanbanden goed en stevig vast te kunnen zetten kun je het beste kiezen voor een spanband met ratel. Door kracht uit te oefenen op de ratel kun je de sjorband op spanning brengen.

Snelbinders en bagagespinnen

Er zijn verschillende soorten snelbinders, zo heb je losse en vaste snelbinders. De losse snelbinders zijn voorzien van haken aan de uiteinden waardoor je ze overal aan vast kunt haken. De vaste snelbinders bevestig je aan de bagagedrager van je fiets.

Snelbinders bestaan meestal uit 1 of 2 elastieken. In sommige gevallen is een bagagespin handiger. Een bagagespin bestaat vaak uit meerdere elastieken en kan dan ook in de vorm van een spin gebruikt worden.

Tyraps

Met een kabelbinder of tyrap kun je heel eenvoudig kabels of andere dingen aan elkaar bevestigen. Kabelbinders zijn verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Met de verschillende kleuren kabelbinders kun je perfect meerdere kabels uit elkaar houden en een wirwar van kabels overzichtelijk sorteren.
Een tyrap heeft aan de ene kant een spits uiteinde en aan de andere kant een opening. Om de tyrap te gebruiken moet je het spitse uiteinde door de opening steken, waardoor er een lus ontstaat. Zodra je de eerste ribbel voorbij gaat kun je hem alleen nog maar strakker trekken. Een tyrap is geschikt voor eenmalig gebruik, zodra de tyrap dicht zit kan hij alleen nog maar verwijderd worden door hem door te knippen.

Sjorband, spanband met ratel of tyraps online bestellen

Deze handige bevestigings attributen komen dus vast en zeker elke kampeervakantie van pas! Bij Obelink kun je jouw kampeerbenodigdheden eenvoudig online bestellen. Plaats je bestelling door stap voor stap het bestelproces te doorlopen. Zodra je bestelling bij ons binnen is zorgen wij ervoor dat je de spullen binnen 3 tot 5 werkdagen thuis ontvangt. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis bij jou thuis!*