Boodschappentrolleys

Ben je op zoek naar een handige boodschappentrolley voor het vervoeren van je spullen? Met een boodschappentas op wielen kun je heel makkelijk lopend je boodschappen doen. Een bijkomend voordeel is dat je dan geen zware boodschappentas meer hoeft te tillen.
In deze categorie vind je verschillende soorten boodschappenkarren waarmee het vervoeren van je spullen geen probleem meer is.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
3 resultaten
 1. ShoppingCruiser 3-Wheel 58 liter boodschappentrolley met koeltas
  ShoppingCruiser 3-Wheel 58 liter boodschappentrolley met koeltas
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 99,95
  Verkoop door De Basis B.V.
 2. Shoppingcruiser Allround 41 liter boodschappentrolley
  Shoppingcruiser Allround 41 liter boodschappentrolley
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 54,95
  Verkoop door De Basis B.V.
 3. Cruiser 45 liter opvouwbare boodschappentrolley
  Cruiser 45 liter opvouwbare boodschappentrolley
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 44,95
  Verkoop door De Basis B.V.

3 resultaten

per pagina

Boodschappentrolley

Een boodschappentrolley maakt het gemakkelijk om een grote hoeveelheid boodschappen mee te vervoeren. Elke boodschappenkar is voorzien van een grote tas met wielen, een trekstang en een standaard. De standaard zorgt ervoor dat de boodschappentas op wielen rechtop kan blijven staan.
Verder zijn er veel verschillende voordelen waar je je keuze op kunt baseren. De boodschappentassen op wielen zijn compact opvouwbaar en licht van gewicht waardoor je ze ideaal kunt opbergen. Ook zijn er boodschappentrolleys met een koelvak en/of een speciaal vakje voor je portemonnee erin, super handig. Wil je de boodschappentrolley regelmatig gebruiken? Kies dan voor een kar met een verstelbare trekstang, zo krijg je geen last van je rug omdat je een beetje gebogen moet lopen. Mocht je vaak een trap op of af moeten dan kun je kiezen voor een boodschappenkar met traploopfunctie. Deze kar is voorzien van een 3-wiel systeem waardoor je hem eenvoudig over de trap kunt rollen.

Boodschappenkar online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken tussen de verschillende boodschappentrolleys? Het bestellen bij Obelink is super eenvoudig en het bestelproces spreekt voor zich. Zodra we je bestelling ontvangen hebben, zorgen wij ervoor dat je boodschappenkar zo snel mogelijk bij je thuis geleverd wordt. En bij bestellingen boven de 50 euro rekenen wij meestal geen verzendkosten!
Wil je de boodschappentrolleys liever eerst in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk.
Heb je nog vragen over de verschillende boodschappentrolleys? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via mail of telefoon, wij helpen je graag verder!

Misschien is een steekwagen of een bolderkar een makkelijker vervoersmiddel voor je spullen? Kijk ook eens in de categorie steekwagens en opvouwbare bolderkarren. En vergeet dan niet om wat spanbanden of spinnen mee te bestellen!

Producten vergelijken