Sport & Spellen

Tijdens de vakantie hebben kinderen uren de tijd om lekker spelen. Thuis, maar ook op de camping of op het strand. Bij Obelink vind je een ruim aanbod aan vakantie spelletjes en camping spellen. Van bordspellen voor het hele gezin of actieve spelletjes zoals voetbal of badminton tot camping spelletjes waar de kids zich uren alleen mee kunnen vermaken. Bekijk hieronder ons assortiment speelgoed en spellen!

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Gewicht 8 - 9 kg (6) Verwijder dit artikel
6 resultaten
 1. Crossnet pickleball
  Crossnet pickleball
  € 139,00
   Verkoop door Buffalo-shop
  • Step2 Splish Splash Seas watertafel
   Step2 Splish Splash Seas watertafel
   € 124,91
    Verkoop door Outdoorspeelgoed
   • Little Tikes Piratenboot Watertafel
    Little Tikes Piratenboot Watertafel
    € 98,95
     Verkoop door Outdoorspeelgoed
    • Rucanor neopreen 8 kg kettlebell
     Rucanor neopreen 8 kg kettlebell
     € 54,49
      Verkoop door Sport Services Sales B.V.
     • Avento Slam bal
      Avento Slam bal
      Vanaf € 19,95
       Verkoop door Obelink
      • Avento kettlebell
       Avento kettlebell
       € 22,95
        Verkoop door Obelink

       6 resultaten

       per pagina

       Vakantie spelletjes

       Gezellig een potje voetbal, badminton of jeu de boules met de kinderen uit de buurt. Obelink heeft veel verschillende soorten vakantie spelletjes voor jongens en meiden en voor jong en oud. Denk hierbij aan tafeltennis, voetbal, skateboarden, basketbal, bowlen, badminton, tennis, jeu de boules en boksen. Zijn jouw kinderen echte sportievelingen? Dan kunnen zij zich met ons sportieve camping spellen altijd en overal vermaken.

       Camping spellen

       Misschien wel het meest bekende camping spel: Kubb! Hier kan iedereen veel plezier mee hebben! Het spel bestaat uit meerdere houten blokken die je omver moet gooien met een houten stok. Je speelt het Kub camping spel in twee teams en kan worden gespeeld met 2 tot 12 deelnemers. Het Kubb spel is gewonnen zodra een team de koning omver heeft gegooid, maar eerst moeten alle kubbs veroverd zijn. Je kunt de moeilijkheidsgraad van het Kubb spel verhogen door het speelveld te vergroten.

       Camping spelletjes

       Bij camping spelletjes hoef je niet alleen maar te denken aan buitenspelletjes, maar bijvoorbeeld op een regenachtige dag zijn gezelschapsspellen zeer geschikt. Een gezelschapsspel houdt in dat je het gezellig samen met het gezin of met vrienden kunt spelen. De meest voorkomende gezelschapsspellen zijn kaartspellen en bordspellen. In sommige gevallen geschikt voor maar 2 personen maar meestal bedoeld om met een grotere groep te spelen.

       Camping spellen online bestellen

       Heb je een keuze kunnen maken uit ons brede assortiment met camping spellen? Plaats dan jouw bestelling snel door eenvoudig stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat de vakantie spelletjes zo snel mogelijk worden thuisbezorgd. Wil je de camping spellen nou vanavond al spelen of gewoon eerst in het echt ons assortiment bekijken? Dan verwelkomen wij jou graag in onze megastore in Winterswijk.

       Producten vergelijken