Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Pompen

Op vakantie wil je natuurlijk niet al je energie gebruiken om je luchtbed met de mond op te blazen. Dit kost super veel tijd en je bent al snel buitenadem. Gelukkig zijn hier diverse oplossingen voor, kies bijvoorbeeld voor een elektrische pomp of een hand- of voetpomp, zo kun jij in korte tijd je luchtbed oppompen en genieten van een heerlijke vakantie.

Lees meer
5,00 korting
Bo-Camp 230V Pomp
Bo-Camp Pomp 230V
Adviesprijs:  17,95
nu 12,95
5,00 korting
(5)
7,09 korting
Rechargeable Quickpump
Rechargeable Quickpomp
Adviesprijs:  34,99
nu 27,90
7,09 korting
(19)
Eurotrail elektrische pomp
1,54 korting
Sevylor Dual Action handpomp
Sevylor Dual Action handpomp
Adviesprijs:  16,49
nu 14,95
1,54 korting
(7)
Voetpomp 5 liter
3,00 korting
Luchtpomp oplaadbaar 320 liter/min
Adviesprijs:  29,95
nu 26,95
3,00 korting
(0)

Elektrische pomp

Een elektrische pomp kost jou het minste energie en dat je wil je natuurlijk, want je kunt je energie wel voor leuke dingen gebruiken op vakantie. De meeste elektrische pompen werken op 230 Volt, maar sommige hebben ook een extra autostekker op 12 Volt zodat je er ook onderweg gebruik van kunt maken. Mocht je nu helemaal geen stroomaansluiting hebben op je vakantieadres, dan kun je ook voor een oplaadbare pomp kiezen. Deze laad je thuis op en je kunt de pomp vervolgens op vakantie 30 minuten gebruiken. Ook zit er verschil in de capaciteit van een pomp, met de ene pomp heb je je luchtbed dus sneller vol dan met een andere pomp.


Handpomp of Voetpomp

Een handpomp of ook wel een Dual Action pomp genoemd blaast zowel lucht bij de beweging naar boven als bij de beweging naar beneden. Zo heb je dus binnen de kortste keren je luchtbed, zwembad of ander opblaasartikel gevuld.

Een voetpomp is zoals de naam al zegt een pomp die je met je voeten bedient. Ideaal want zo hoef je niet te bukken om je luchtbed op te pompen. Een voetpomp heeft dichtgeklapt een zeer kleine pakmaat en is licht van gewicht zodat je hem makkelijk mee kunt nemen en op kunt bergen. Het enige nadeel bij een voetpomp is dat de capaciteit kleiner is dan bij een handpomp of elektrische pomp waardoor je iets langer bezig bent met oppompen.

Alle pompen worden geleverd met meerdere verloopstukken zodat je bijna alle soorten opblaasartikelen kunt oppompen.

Een extra voordeel van sommige pompen is dat ze ook het lucht weer uit je luchtbed kunnen zuigen. Zo kun je na gebruik je luchtbed weer net zo plat opvouwen als toen je hem kocht. Dit scheelt een hoop ruimte in je tas.


Pomp bestellen

Een elektrische pomp of een hand- of voetpomp kopen is heel gemakkelijk. Plaats jou bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de pomp sneller in huis hebben of wil je ze gewoon liever eerst in het echt zien? Dan verwelkomen wij jou graag in onze megastore in Winterswijk.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0