Slaapzakken

Een goede slaapzak moet aan verschillende eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat deze groot genoeg is, maar ook moet hij warm of juist koel genoeg zijn voor de bestemming. Ga je ergens heen waar veel steekvliegen of andere dieren zitten? Dan kan het prettig zijn om een slaapzak te hebben die goed afgesloten kan worden, zodat je na een overnachting niet lek gestoken bent. Kortom, bij een slaapzak kopen komen best wat dingen kijken. Het brede assortiment van Obelink heeft voor ieder de geschikte slaapzak.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Oranje (3) Verwijder dit artikel
 2. Kleur Multi (0) Verwijder dit artikel
3 resultaten
 1. Husky Mini lichtgewicht mummyslaapzak
  Husky Mini lichtgewicht mummyslaapzak
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 85,95
  • Lengte: 210 cm
  • Type slaapzak: Mummy
  • Comforttemperatuur: 12 °C
  Verkoop door CheapOutdoor
 2. TAMBU Ofra Mummie Slaapzak
  TAMBU Ofra Mummie Slaapzak
  € 69,00
  • Lengte: 225 cm
  • Type slaapzak: Mummy
  • Comforttemperatuur: 16 °C
  Verkoop door Tambu Outdoor GmbH
 3. TAMBU Hasa Deken Slaapzak
  TAMBU Hasa Deken Slaapzak
  € 69,00
  • Lengte: 230 cm
  • Type slaapzak: Deken
  • Comforttemperatuur: 16 °C
  Verkoop door Tambu Outdoor GmbH

3 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Ruime keuze aan slaapzakken

Obelink is specialist in alles wat te maken heeft met de camping en kamperen. Dat betekent dat je ook bij ons terecht kunt voor tal van slaapzakken en kinderslaapzakken. Wij verkopen slaapzakken van merken als Gabbag, Nomad, Outwell, Regatta en Eurotrail. Ook voor speciale kinderslaapzakken kun je bij ons terecht. Meer informatie over elke slaapzak vind je bij de productbeschrijving. Mocht je niet de goede lichtgewicht slaapzak kunnen vinden, onze vakkundige medewerkers kun je tijdens openingstijden bereiken via 0543-532632. Zij helpen jou graag de juiste keuze te maken.

Slaapzakken wassen

Tijdens je slaap verlies je veel vocht (zweet) en daarom moet je regelmatig je slaapzak wassen. In bijna alle slaapzakken zit wel een ingestikt wasvoorschrift, hou je hier ook aan. Het zou zonde zijn dat je je lichtgewicht slaapzak niet meer kunt gebruiken nadat je hem verkeerd gewassen hebt. De meeste slaapzakken mag je wassen tot 30 graden.

 • Synthetische slaapzakken: Een synthetische slaapzak kun je gewoon wassen met een klein beetje vloeibaar wasmiddel, geen wasverzachter want dit kan de vulling aantasten! De slaapzak kun je op de laagste stand centrifugeren en leg hem daarna liggend neer om verder te drogen.
 • Dons slaapzak: Was een slaapzak van dons alleen met een speciaal donswasmiddel. Wil je de lichtgewicht slaapzak in de droger drogen, stop er dan een tennisbal bij in. De tennisbal zorgt ervoor dat het dons los geklopt blijft en na het drogen weer luchtig aanvoelt.
Om je slaapzak lang fris te houden zonder hem elke keer te moeten wassen kun je gebruik maken van een lakenzak. Bekijk deze in de categorie lakenzakken.

Slaapzak kopen

Een kinderslaapzak of volwassen slaapzak kopen is bij Obelink nu extra voordelig. Je krijgt bovenop de standaard korting meestal ook nog eens de verzendkosten cadeau wanneer je voor meer dan 50 euro besteld. Maar je kunt natuurlijk ook altijd onze megastore in Winterswijk bezoeken. Hier kun je alle slaapzakken bekijken en uitproberen!