Opblaaspompen

Op vakantie wil je natuurlijk niet al je energie gebruiken om je luchtbed met de mond op te blazen. Dit kost super veel tijd en je bent al snel buitenadem. Gelukkig zijn hier diverse oplossingen voor, kies bijvoorbeeld voor een elektrische pomp of een hand- of voetpomp, zo kun jij in korte tijd je luchtbed oppompen en genieten van een heerlijke vakantie.

Filter

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bo-Camp 12/230V elektrische pomp
  Bo-Camp 12/230V elektrische pomp
  Adviesprijs € 27,95 € 27,95 € 19,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 8,00
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 2. Eurotrail elektrische pomp
  Eurotrail elektrische pomp
  € 12,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 3. Bo-Camp 230V elektrische pomp
  Bo-Camp 230V elektrische pomp
  Adviesprijs € 26,95 € 26,95 € 12,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 14,00
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 4. Campingaz oplaadbare elektrische pomp
  Campingaz oplaadbare elektrische pomp
  Adviesprijs € 42,99 € 42,99 € 29,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 13,09
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 5. Abbey Double Action handpomp
  Abbey Double Action handpomp
  € 9,95
  Verkoop door Obelink
 6. Redcliffs Free and Easy voetpomp
  Redcliffs Free and Easy voetpomp
  € 7,95
  Verkoop door Obelink

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Elektrische pomp

Een elektrische pomp kost jou het minste energie en dat je wil je natuurlijk, want je kunt je energie wel voor leuke dingen gebruiken op vakantie. De meeste elektrische pompen werken op 230 Volt, maar sommige hebben ook een extra autostekker op 12 Volt zodat je er ook onderweg gebruik van kunt maken. Mocht je nu helemaal geen stroomaansluiting hebben op je vakantieadres, dan kun je ook voor een oplaadbare pomp kiezen. Deze laad je thuis op en je kunt de pomp vervolgens op vakantie 30 minuten gebruiken. Ook zit er verschil in de capaciteit van een pomp, met de ene pomp heb je je luchtbed dus sneller vol dan met een andere pomp.

Handpomp of voetpomp

Een handpomp of ook wel een Dual Action pomp genoemd blaast zowel lucht bij de beweging naar boven als bij de beweging naar beneden. Zo heb je dus binnen de kortste keren je luchtbed, zwembad of ander opblaasartikel gevuld.

Een voetpomp is zoals de naam al zegt een pomp die je met je voeten bedient. Ideaal want zo hoef je niet te bukken om je luchtbed op te pompen. Een voetpomp heeft dichtgeklapt een zeer kleine pakmaat en is licht van gewicht zodat je hem makkelijk mee kunt nemen en op kunt bergen. Het enige nadeel bij een voetpomp is dat de capaciteit kleiner is dan bij een handpomp of elektrische pomp waardoor je iets langer bezig bent met oppompen.

Alle pompen worden geleverd met meerdere verloopstukken zodat je bijna alle soorten opblaasartikelen kunt oppompen.

Een extra voordeel van sommige pompen is dat ze ook het lucht weer uit je luchtbed kunnen zuigen. Zo kun je na gebruik je luchtbed weer net zo plat opvouwen als toen je hem kocht. Dit scheelt een hoop ruimte in je tas.

Pomp bestellen

Een elektrische pomp of een hand- of voetpomp kopen is heel gemakkelijk. Plaats jou bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd wordt. Wil je de pomp sneller in huis hebben of wil je ze gewoon liever eerst in het echt zien? Dan verwelkomen wij jou graag in onze megastore in Winterswijk.