Lakenzakken

Om je slaapzak zo lang mogelijk schoon en fris te houden kun je gebruik maken van een lakenzak. Dit is een dunne stoffen zak, meestal van katoen of polyester die je in je slaapzak stopt. De lakenzak vangt het zweet op en is eenvoudig te wassen en te drogen. Bekijk hieronder ons assortiment lakenzakken en kies de lakenzak katoen die goed past in jouw slaapzak.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
6 resultaten
 1. Bo-Camp katoen lakenzak
  Bo-Camp katoen lakenzak
  Adviesprijs € 22,50 € 22,50 € 16,95
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 2. Gabbag lakenzak
  Gabbag lakenzak
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  € 16,95
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink
 3. TF-2215 Modulair lakenzak
  TF-2215 Modulair lakenzak
  € 39,95
  Verkoop door CheapOutdoor
 4. Polydaun 1-persoons lakenzak
  Polydaun 1-persoons lakenzak
  € 24,95
  Verkoop door Ledenshop B.V.
 5. Polydaun 1-persoons multi lakenzak
  Polydaun 1-persoons multi lakenzak
  € 24,95
  Verkoop door Ledenshop B.V.
 6. Polydaun Beach house lakenzak
  Polydaun Beach house lakenzak
  € 24,95
  Verkoop door Ledenshop B.V.

6 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Wat is een lakenzak?

Een lakenzak is een dunne stoffen zak, meestal van katoen of polyester die je in je slaapzak stopt. De lakenzak katoen vangt het zweet op en is eenvoudig te wassen en te drogen.

Een katoenen lakenzak beschermt niet alleen jouw slaapzak maar heeft ook nog andere voordelen. Zo geeft een lakenzak extra isolatie zodat je het tijdens een koude nacht sneller warm krijgt.
Kampeer je in de zomer en vind je een slaapzak vaak te warm? Dan kun je een lakenzak ook gewoon zonder slaapzak gebruiken. Zo kun je tijdens warme nachten toch in een lekker luchtige deken slapen.

Een lakenzak katoen voelt lekker zacht aan en is eenvoudig te wassen. En dankzij het dunne materiaal en de fijn geweven stof is de lakenzak heel snel weer droog. Je kunt hem dus prima in de ochtend wassen en ‘s avonds weer gebruiken.

Lakenzak katoen gebruiken tijdens het backpacken

Ook tijdens het backpacken kun je gebruik maken van een lakenzak. Mocht je tijdens het verblijf in een hostel een keer twijfelen aan de hygiëne van het beddengoed, dan is het fijn wanneer je jouw eigen lakenzak kunt gebruiken. Een katoenen lakenzak is licht van gewicht en zeer compact en kan dus perfect bij in jouw backpack.

Een lakenzak is dus eigenlijk onmisbaar tijdens iedere soort vakantie!

Lakenzak kopen

Tijdens het lakenzak kopen moet je letten op het formaat van de lakenzak. Heb je een dekenmodel of een mummie model nodig? En kijk welke lengte je moet hebben.
Zodra je een goed passende lakenzak in het gewenste materiaal gevonden hebt kun je deze eenvoudig bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd wordt. En bestellingen boven de 50 euro bezorgen wij meestal gratis bij jouw thuis!