Tentbezems

Tijdens het kamperen heb je natuurlijk veel te maken met zand en gras. Met een goede deurmat voorkom je al dat je veel vuil mee naar binnen loopt. Maar dit kun je helaas niet helemaal voorkomen. Met een tentbezem kun je dan heel makkelijk even je (voor)tent, caravan, camper of vouwwagen schoon vegen. Bekijk hieronder ons aanbod telescoop bezems en stoffers en blikken.

Filter
5 resultaten 5
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Merkloos (5) Verwijder dit artikel
5 resultaten
 1. Tentbezem demontabele steel
  Tentbezem demontabele steel
  € 4,95
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 2. Ultra Clean bamboe stoffer en blik
  Ultra Clean bamboe stoffer en blik
  € 4,95
  Verkoop door Obelink
 3. Nylon bezem met telescopische steel
  Nylon bezem met telescopische steel
  € 8,95
  Waardering:
  72%
  Verkoop door Obelink
 4. Flexi veger en blik
  Flexi veger en blik
  € 7,95
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink
 5. GS 120 cm bezem met wisser
  GS 120 cm bezem met wisser
  € 18,99
  Verkoop door GS Webshop

5 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Wat is een tentbezem?

Een tentbezem is eigenlijk hetzelfde als een zachte bezem maar dan zijn deze vaak voorzien van een telescoopsteel. Een camping bezem is altijd klein van formaat en licht van gewicht. Hierdoor kun je deze tentbezem makkelijker mee nemen en opbergen.

Rijststro tentbezem

Mocht je een zachte bezem niet fijn vinden dan kun je ook kiezen voor een rijststro tentbezem. De haren van een rijststro tentbezem zijn veel stugger dan die van een zachte bezem. Ze zijn meestal voorzien van een korte steel. Maar doordat je maar een klein oppervlakte hoeft schoon te vegen is dit geen probleem.

Online een camping bezem bestellen

Heb je een zachte bezem of een stoffer en blik uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen bij Obelink. Bestellingen boven de 50 euro worden meestal gratis thuisbezorgd! Mocht je geen keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment omdat je de artikelen liever eerst in het echt bekijkt? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk. Hier kun je al onze artikelen zelf uitproberen en testen welke voor jou het meest handigste is.