Toiletemmers

Wil je ’s avonds of ’s nachts niet meer over de camping wandelen om naar het toilet te gaan? Dan is een draagbaar toilet in je voortent, caravan of camper de ideale oplossing. Het voordeel van een draagbaar toilet of plasemmer is dat je deze eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Een mobiel toilet is ook handig tijdens een verbouwing van bijvoorbeeld je badkamer of toilet thuis. Een draagbaar toilet is makkelijk te legen en te onderhouden, waardoor het toilet erg lang meegaat.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. Curver toiletemmer met deksel
  Curver toiletemmer met deksel
  Adviesprijs € 6,30 € 6,30 Vanaf € 5,95
  Je bespaart € 0,35
  Waardering:
  96%
  • Capaciteit afvaltank: 10 l
  Verkoop door Obelink
 2. Bo-Camp draagbaar toilet
  Bo-Camp draagbaar toilet
  Adviesprijs € 52,95 € 52,95 € 37,90
  Je bespaart € 15,05
  Waardering:
  92%
  • Capaciteit afvaltank: 7 l
  • Zithoogte: 3.2 cm
  • Totaalgewicht: 1.1 kg
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Voordelen van een draagbaar toilet of plasemmer

Wil je een plasemmer of draagbaar toilet kopen? Dan is het verstandig om op de volgende punten te letten:

 • Soort: wat voor draagbaar toilet heb je in gedachten? Als eenvoud de prioriteit is, zit je met een toiletemmer, ook wel plasemmer genoemd, altijd goed. Een plasemmer is erg lichtgewicht en dus makkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Ook is een toiletemmer erg makkelijk schoon te maken omdat er zo weinig onderdelen aan te pas komen. ‘s Morgens pak je de toiletemmer en loop je naar de toiletten om de plasemmer te legen. Even een sopje erdoor en je bent klaar!
 • Mocht je een iets luxer draagbaar toilet willen ben je bij Obelink ook aan het juiste adres. Obelink heeft verscheidene draagbare toiletten die meer de traditionele wc vorm aannemen.
 • Zithoogte: Obelink heeft een ruim aanbod aan draagbare toiletten met verschillende zithoogtes. Caravans en campers hebben niet altijd veel ruimte voor een toilet, maar een draagbaar toilet is erg compact. De zithoogte bij de toiletten varieert van 28 cm tot een comfortabele zithoogte van 45 cm.
 • Spoelsysteem: bij een mobiel toilet heb je de keuze uit een 3 spoelsystemen. Onder de handbediende spoelsystemen vallen de harmonica spoelpomp en de hevelpomp. Je kunt ook kiezen voor een elektrische spoeling waarbij het doorspoelen werkt op batterijen. Bij de toiletemmers en plasemmers heb je natuurlijk geen spoelsysteem, maar betalen zich terug in eenvoud.
 • Inhoud: de meeste draagbare toiletten zijn voorzien van een spoelwatertank en een afvalwatertank. De spoelwatertank is minimaal 12 liter en de afvalwatertank is minimaal 15 liter. De spoelwatertank dien je altijd zelf te vullen.
 • Niveau indicator: Verschillende draagbare toiletten zijn voorzien van een niveau indicator. Een niveau indicator geeft aan wanneer je je toilet moet legen. De niveau indicator zit aan de voorzijde van het draagbare toilet en geeft met kleuren het niveau aan.

De draagbare toiletten, in het bijzonder plasemmers en toiletemmers, zijn zeer makkelijk in gebruik en makkelijk te legen. Doordat de meeste toiletten voorzien zijn van een handvat, zijn ze makkelijk te verplaatsen. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen specifieke draagbare modellen? Lees dan onze blog Welke soorten draagbare chemische toiletten zijn er?

Onderhoud van een mobiel toilet

Om verstoppingen te voorkomen is het bij gebruik van je toilet verstandig om gebruik te maken van oplosbaar toiletpapier. Om te voorkomen dat er zwarte vlokken ontstaan in de spoelwatertank, adviseren wij altijd om roze toiletvloeistof toe te voegen. Voor de afvalwatertank kun je blauwe toiletvloeistof gebruiken om nare geurtjes tegen te gaan.

Wil je nog meer weten over een mobiel toilet kopen voor in je caravan, camper of tent? Neem dan contact op met onze specialist, of kom eens langs in onze megastore. We vertellen je graag meer!