Boodschappentassen & kratten

Een sterke boodschappentas of een stevige vouwkrat is super handig wanneer je veel boodschappen wilt vervoeren. Maar ze zijn ook ideaal op de camping om je kampeerspullen in op te bergen. Of wat dacht je van een handige vouwkrat waar je je afwas in mee kunt nemen naar de afwasbakken? Obelink heeft voor iedereen een geschikte shopper tas of boodschappenkrat, bekijk hieronder ons assortiment.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
  1. Inhoud < 10 L (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
  1. Sunware Basic 4 liter roze vouwkrat
    Sunware Basic 4 liter roze vouwkrat
    € 9,94
    Verkoop door Sunware

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Vouwkrat

Een vouwkrat neemt wanneer je hem niet in gebruik hebt maar weinig ruimte in, erg handig wanneer je niet veel plek hebt in de auto of caravan. In een boodschappenkrat kun je van alles kwijt, je kunt hem zelfs stapelen waardoor je nog meer spullen kunt opbergen. Tijdens het boodschappen doen is een vouwkrat ideaal. Een krat is natuurlijk veel steviger dan een boodschappentas en geeft daarom ook meer ondersteuning aan je boodschappen. We hebben verschillende vouwkratten in ons assortiment, van kleine kratjes met een handig hengsel tot grote kratten met een koeltas er in.

Boodschappentas

Tegenwoordig moet je betalen voor een plastic tasje in de winkel. Om te voorkomen dat jij elke week weer een nieuwe plastic tas moet kopen kun je gebruik maken van een boodschappentas. Dit is beter voor het milieu en je krijgt hierdoor minder overbodig plastic dat wordt weggegooid. Een boodschappentas kun je bijvoorbeeld standaard in je auto of fietstas leggen zodat je altijd een tas bij je hebt. De meeste boodschappentassen kun je compact opvouwen en nemen dus nauwelijks ruimte in wanneer je ze niet gebruikt. Een boodschappentas is natuurlijk niet alleen super handig voor je boodschappen, je kunt ze bijvoorbeeld ook als strand- of sporttas gebruiken. Ook kun je boodschappentassen in verschillende kleuren en prints krijgen zodat er altijd één is die perfect bij jou past.

Boodschappenkrat online bestellen

Is een boodschappentas of vouwkrat te zwaar om te tillen? Kijk dan eens op de pagina boodschappentrolleys, hier vind je handige vervoermiddelen die je niet hoeft te tillen. Heb je een keuze kunnen maken uit ons brede assortiment? Bestel de vouwkrat of boodschappentas dan eenvoudig en snel online. Wil je liever naar onze winkel komen? Dan ben je van harte welkom in Winterswijk!