Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Foker

Bent u dol op koken en doet u dit ook op vakantie graag? Dan wordt het tijd om kennis te maken met de Foker kampeerartikelen. Foker is één van de meest bekende merken als het gaat om koken op vakantie. Foker maakt namelijk verschillende komforen waarmee u eenvoudig uw maaltijd kunt opwarmen of warm kunt houden. En omdat de komforen verkrijgbaar zijn in verschillende maten, kunt u voor elk gezelschap koken!
Lees meer
Foker industrie komfoor QP1
Foker industrie komfoor QP2
Foker industrie komfoor Vlinder
Foker industrie komfoor F03105F
Foker industrie komfoor Verni
Foker industrie komfoor F03065F
Foker industrie komfoor F03055F
Foker industrie komfoor F03045F
Foker industrie komfoor F03135

Altijd een scherpe prijs

Al uw Foker kampeerartikelen koopt u natuurlijk bij Obelink. Obelink is hét adres voor alles wat te maken heeft met vakantie en het buitenleven. Wij verkopen kampeerartikelen van tal van topmerken en bieden altijd de laagste prijs. Sterker nog: wij garanderen zelfs dat we de laagste prijs bieden. Om deze belofte na te komen, geven we soms tot tientallen euro's korting op de adviesprijs.

Gratis verzending

Naast een aantrekkelijke prijs bieden we onze klanten nog meer voordeel. De meeste bestellingen - de uitzonderingen vindt u in de Veelgestelde Vragen - worden bij een bedrag vanaf €50 helemaal gratis bij u thuisbezorgd. Winkelt u liever 'echt'? Dan heten we u van harte welkom in onze megastore in Winterswijk, waar een bezoek gelijk staat aan een heerlijk dagje uit!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0