Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Fiamma

Ook van het merk Fiamma kunt u in het assortiment van Obelink veel vinden. De Fiamma kampeerartikelen variëren van de handige schoonwatertank tot de patio mat. Waar u ook voor kiest, u kunt op een aantal zaken in ieder geval altijd rekenen: duurzame kwaliteit, hoogwaardige materialen, camping-proof én een aantrekkelijke prijs. Tenminste, als u bij Obelink bestelt. Wij bieden namelijk de laagste prijsgarantie.
Lees meer
14,31 korting
Fiamma Bi-pot 30
Adviesprijs:  74,30
nu 59,99
14,31 korting
(15)
  0,41 korting
  Fiamma pack organizer
  Fiamma Pack Organizer Seat
  Adviesprijs:  19,40
  nu 18,99
  0,41 korting
  (0)
   Fiamma LED Warning Solar 98655-885
   19,45 korting
   Fiamma Carry-Dog
   Fiamma Carry-Dog
   Adviesprijs:  71,40
   nu 51,95
   19,45 korting
   (3)

    Alles op elkaar afgestemd

    Bij Fiamma kunt u rekenen op kwaliteit. Het prettige van Fiamma kampeerartikelen is echter ook dat ze allemaal op elkaar zijn afgestemd. Als u de verschillende artikelen met elkaar wilt combineren, weet u zeker dat u nooit tegen problemen aanloopt. Heeft u vragen over specifieke artikelen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers geven u graag goed advies.

    Obelink cadeaubon

    Bent u op zoek naar Fiamma kampeerartikelen voor iemand anders en weet u niet zeker wat de beste mogelijkheden zijn? Dan kunt u ook kiezen voor een Obelink cadeaubon. Cadeaubonnen kunnen worden aangeschaft voor elke waarde tussen de €10 en €400. De ontvanger kan de bon dan - online of in de winkel - zelf besteden aan de gewenste artikelen! Ook deze cadeaubon is eenvoudig via de website te bestellen.

    Laden...
    Wij gebruiken cookies
    Toon balk

    Producten vergelijken0