Rubber matten

Een rubberen mat is een kwalitatief sterke deurmat voor buiten. Een rubberen deurmat schraapt het vuil van je schoenen voordat je binnentreedt. Zo voorkom je veel vuil in huis. Deze deurmatten gebruik je meestal buiten en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Bekijk hieronder ons assortiment rubber matten.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. Hamat Domino rubberring mat
  Hamat Domino rubberring mat
  Vanaf € 6,95
  Waardering:
  94%
   Verkoop door Obelink
  • Antiek 368 French Lily deurmat
   Antiek 368 French Lily deurmat
   Adviesprijs € 12,25 € 12,25 € 7,95
   Waardering:
   97%
   • Lengte: 75 cm
   • Breedte: 45 cm
   Verkoop door Obelink

  2 resultaten

  per pagina

  Voordeel van rubber mat

  Rubber matten hebben veel voordelen, zo zijn ze anti slip, heel makkelijk schoon te maken en super stevig. Je maakt de rubberen mat schoon door deze af te kloppen tegen een muur of af te spoelen met water. Een rubberen deurmat schraapt het vuil van je schoenzolen af waarna het vuil tussen de rubberen mat terecht komt.

  Nadeel

  Een nadeel van een rubber mat is dat hij sterk naar rubber kan ruiken, buiten zal dit niet snel een probleem zijn. Maar gebruik je de rubberen mat binnen dan wil je liever niet een sterke rubber geur ruiken. Je kunt de geur makkelijk verminderen door de mat in te smeren met azijn. Laat de azijn goed in de rubberen mat trekken en spoel hem af met bijvoorbeeld de tuinslang. Hierna is de sterke rubber geur verdwenen of flink verminderd.

  Rubberen deurmat online bestellen

  Bij Obelink kun je snel en eenvoudig je rubberen deurmat bestellen. Bestellingen boven de 50 euro worden meestal gratis thuisbezorgd! Mocht je geen keuze kunnen maken uit ons ruime assortiment omdat je de artikelen liever eerst in het echt bekijkt? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk.

  Producten vergelijken