Droogloopmatten

Tijdens de regen elke keer weer de caravan, camper of tent nat omdat iedereen met natte schoenen naar binnen loopt. Afspreken dat iedereen zijn of haar schoenen uit moet doen is bijna niet te doen. Even gauw wat pakken binnen en je loopt zo weer met je natte schoenen naar binnen. Met een goede droogloopmat is dit verleden tijd. Een droogloopmat zorgt ervoor dat je in één stap je schoenzolen droog hebt. Bekijk hieronder ons assortiment droogloopmatten.

Filter
4 resultaten 4
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Hamat (4) Verwijder dit artikel
4 resultaten
 1. Aqua stop 80 x 50 cm deurmat
  Aqua stop 80 x 50 cm deurmat
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  € 9,95
  Waardering:
  94%
   Verkoop door Obelink
  • Aqua stop 60 x 40 cm deurmat
   Aqua stop 60 x 40 cm deurmat
   Beschikbaar in verschillende kleuren
   Vanaf € 5,95
   Waardering:
   93%
    Verkoop door Obelink
   • Watergate 60 x 40 cm deurmat
    Watergate 60 x 40 cm deurmat
    Beschikbaar in verschillende kleuren
    € 5,95
    Waardering:
    92%
     Verkoop door Obelink
    • Watergate 80 x 50 cm deurmat
     Watergate 80 x 50 cm deurmat
     Beschikbaar in verschillende kleuren
     € 9,95
     Waardering:
     90%
      Verkoop door Obelink

     4 resultaten

     per pagina

     Wat is een droogloopmat?

     Een droogloopmat is een deurmat met een goede drogende werking. Deze deurmat is meestal gemaakt van katoen, en kan daarom zeer veel vocht opnemen.

     Onderhoud

     Een droogloopmat moet je regelmatig stofzuigen om hem schoon te houden. De katoenen pool blijft vaak plat liggen waardoor vuil bovenop de katoenen mat blijft liggen. Wanneer er veel vuil op de mat ligt loop je het dus ook mee naar binnen en dit wil je natuurlijk voorkomen.

     Droogloopmat reinigen

     Een droogloopmat gaat achteruit wanneer deze niet op tijd wordt gereinigd. Door de deurmat regelmatig te stofzuigen met een borstelkop blijft hij goed vuil opnemen. Want hoe meer vuil er in de mat zit hoe minder vuil de mat kan opnemen. Door vieze vochtige schoenen kunnen er ook vlekken komen in de droogloopmat, om dit te reinigen kun je de deurmat bestrooien met waspoeder. Giet er daarna flink wat water overheen en schrob met een borstel de mat goed schoon. Spoel daarna de droogloopmat goed uit met water en laat hem drogen in de zon. Sommige droogloopmatten kunnen gereinigd worden in de wasmachine. Let er wel op of dit staat aangegeven op het product, anders raden we dit af. Een katoenen mat droogt zelfs beter nadat hij vaker gewassen is. Je kunt dit vergelijken met nieuwe theedoeken, die drogen ook steeds beter naarmate ze vaker gewassen zijn.

     Bestel jou katoenen mat direct online

     Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment? Plaats dan jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat jij binnen enkele dagen jouw droogloopmat in huis hebt. Wil je de deurmatten toch liever eerst in het echt bekijken? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.

     Producten vergelijken