Droogloopmatten

Tijdens de regen elke keer weer de caravan, camper of tent nat omdat iedereen met natte schoenen naar binnen loopt. Afspreken dat iedereen zijn of haar schoenen uit moet doen is bijna niet te doen. Even gauw wat pakken binnen en je loopt zo weer met je natte schoenen naar binnen. Met een goede droogloopmat is dit verleden tijd. Een droogloopmat zorgt ervoor dat je in één stap je schoenzolen droog hebt. Bekijk hieronder ons assortiment droogloopmatten.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Runner Camper mat
  Runner Camper mat
  € 16,95
 2. Aqua stop 60 x 40 cm deurmat
  Aqua stop 60 x 40 cm deurmat
  Vanaf € 5,95
  Waardering:
  94%
 3. Aqua stop 80 x 50 cm deurmat
  Aqua stop 80 x 50 cm deurmat
  Vanaf € 9,95
  Waardering:
  94%
 4. Watergate 80 x 50 cm deurmat
  Watergate 80 x 50 cm deurmat
  Vanaf € 8,50
  Waardering:
  95%
 5. Master camp loper
  Master camp loper
  € 17,95
 6. Runner Camper grijze mat
  Runner Camper grijze mat
  € 16,95
  Waardering:
  87%
 7. Prestige Wicker keukenloper
  Prestige Wicker keukenloper
  € 29,95
 8. Prestige Concrete keukenloper
  Prestige Concrete keukenloper
  € 29,95
 9. Prestige Knots keukenloper
  Prestige Knots keukenloper
  € 29,95
  Waardering:
  93%
 10. Prestige Linnen droogloopmat
  Prestige Linnen droogloopmat
  € 15,95
 11. Prestige Fabric keukenloper
  Prestige Fabric keukenloper
  € 29,95
 12. Prestige Wicker droogloopmat
  Prestige Wicker droogloopmat
  € 15,95

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Wat is een droogloopmat?

Een droogloopmat is een deurmat met een goede drogende werking. Deze deurmat is meestal gemaakt van katoen, en kan daarom zeer veel vocht opnemen.

Onderhoud

Een droogloopmat moet je regelmatig stofzuigen om hem schoon te houden. De katoenen pool blijft vaak plat liggen waardoor vuil bovenop de katoenen mat blijft liggen. Wanneer er veel vuil op de mat ligt loop je het dus ook mee naar binnen en dit wil je natuurlijk voorkomen.

Droogloopmat reinigen

Een droogloopmat gaat achteruit wanneer deze niet op tijd wordt gereinigd. Door de deurmat regelmatig te stofzuigen met een borstelkop blijft hij goed vuil opnemen. Want hoe meer vuil er in de mat zit hoe minder vuil de mat kan opnemen. Door vieze vochtige schoenen kunnen er ook vlekken komen in de droogloopmat, om dit te reinigen kun je de deurmat bestrooien met waspoeder. Giet er daarna flink wat water overheen en schrob met een borstel de mat goed schoon. Spoel daarna de droogloopmat goed uit met water en laat hem drogen in de zon. Sommige droogloopmatten kunnen gereinigd worden in de wasmachine. Let er wel op of dit staat aangegeven op het product, anders raden we dit af. Een katoenen mat droogt zelfs beter nadat hij vaker gewassen is. Je kunt dit vergelijken met nieuwe theedoeken, die drogen ook steeds beter naarmate ze vaker gewassen zijn.

Bestel jou katoenen mat direct online

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment? Plaats dan jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat jij binnen 3 tot 5 werkdagen jouw droogloopmat in huis hebt. Wil je de deurmatten toch liever eerst in het echt bekijken? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.