Anti-slipmatten

Met een anti slip mat kun je heel wat gevaarlijke situaties voorkomen. Neem bijvoorbeeld een douchemat in de badkamer zodat je niet uitglijd wanneer de tegels nat zijn. Of gebruik anti slipmatten onder een vloerkleed zodat het kleed op de plek blijft liggen.
Bekijk hieronder ons assortiment anti-slipmatten.

Filter
4 resultaten 4
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Materiaal Rubber (4) Verwijder dit artikel
4 resultaten
 1. Anti-slip mat
  Anti-slip mat
  € 3,95
  Waardering:
  20%
   Verkoop door Obelink
  • Orange85 150 x 100 cm antislipmat
   Orange85 150 x 100 cm antislipmat
   € 16,49
    Verkoop door Multi Tradestore B.V.
   • Orange85 125 x 45 cm antislipmat
    Orange85 125 x 45 cm antislipmat
    € 14,95
     Verkoop door Multi Tradestore B.V.
    • Orange85 150 x 30 cm antislipmat
     Orange85 150 x 30 cm antislipmat
     € 9,95
      Verkoop door Multi Tradestore B.V.

     4 resultaten

     per pagina

     Douchemat

     Wanneer de tegels in de badkamer nat worden kun je makkelijk uitglijden. Omdat een badkamer vaak een kleine ruimte is val je dan al gauw ergens tegen aan waardoor er een gevaarlijke situatie ontstaat. Dit kun je eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van anti-slipmatten. Een douchemat blijft dankzij de anti slip goed op zijn plek liggen en voorkomt dat je uitglijdt op de gladde tegels.

     Anti slipmatten

     Ook kun je anti-slipmatten ideaal gebruiken om een mooi stoffen vloerkleed op z’n plek te laten liggen. Een stoffen vloerkleed op een gladde vloer schuift alle kanten op waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Door een anti slip mat onder je vloerkleed te leggen blijft het goed op zijn plek liggen. Wanneer je anti slipmatten te groot zijn voor je kleed dan kun je een anti slip mat eenvoudig zelf op maat knippen.

     Online een anti slip mat bestellen

     Heb je een geschikte anti slip mat of douchemat gevonden? Deze kun je eenvoudig online bestellen en ze wordt binnen enkele dagen thuis bezorgd. Ben je op zoek naar een andere soort mat? Neem dan eens een kijkje in de categorie matten of bezoek onze megastore in Winterswijk.

     Producten vergelijken