Anti-slipmatten

Met een anti slip mat kun je heel wat gevaarlijke situaties voorkomen. Neem bijvoorbeeld een douchemat in de badkamer zodat je niet uitglijd wanneer de tegels nat zijn. Of gebruik anti slipmatten onder een vloerkleed zodat het kleed op de plek blijft liggen.
Bekijk hieronder ons assortiment anti-slipmatten.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Obelink Portellone kleptent
  Obelink Portellone kleptent
  € 229,00
  Waardering:
  95%
 2. Obelink Car Sunroof tarp
  Obelink Car Sunroof tarp
  € 59,90
  Waardering:
  90%
 3. Obelink Trinity bustent
  Obelink Trinity bustent
  € 149,00
  Waardering:
  88%
 4. Obelink Fiesta Comfort caravanvoortent
  Obelink Fiesta Comfort caravanvoortent
  € 199,00
  Waardering:
  80%

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Douchemat

Wanneer de tegels in de badkamer nat worden kun je makkelijk uitglijden. Omdat een badkamer vaak een kleine ruimte is val je dan al gauw ergens tegen aan waardoor er een gevaarlijke situatie ontstaat. Dit kun je eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van anti-slipmatten. Een douchemat blijft dankzij de anti slip goed op zijn plek liggen en voorkomt dat je uitglijdt op de gladde tegels.

Anti slipmatten

Ook kun je anti-slipmatten ideaal gebruiken om een mooi stoffen vloerkleed op z’n plek te laten liggen. Een stoffen vloerkleed op een gladde vloer schuift alle kanten op waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Door een anti slip mat onder je vloerkleed te leggen blijft het goed op zijn plek liggen. Wanneer je anti slipmatten te groot zijn voor je kleed dan kun je een anti slip mat eenvoudig zelf op maat knippen.

Online een anti slip mat bestellen

Heb je een geschikte anti slip mat of douchemat gevonden? Deze kun je eenvoudig online bestellen en ze wordt binnen 3 tot 5 werkdagen thuis bezorgd. Ben je op zoek naar een andere soort mat? Neem dan eens een kijkje in de categorie matten of bezoek onze megastore in Winterswijk.