Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Luchtbedden/matten

Voldoende rust is belangrijk, niet alleen in het dagelijkse leven, maar zeker ook tijdens de vakantie. Als u niet in uw vertrouwde omgeving en in uw comfortabele bed slaapt, kan het soms lastiger zijn om in slaap te komen. Daarom adviseren wij u een goed luchtbed te kopen. Een goed luchtbed verschilt bijna niet van een gewoon bed en biedt daarmee praktisch evenveel comfort én dus nachtrust. Bij Obelink vindt u luchtbedden in verschillende soorten en maten, voor één persoon, maar ook voor twee personen.
Lees meer

Praktische slaapmatten

Heeft u geen ruimte om een luchtbed mee te nemen? Dan kunnen slaapmatten ook handig zijn. Slaapmatten zijn oprol- of opvouwbaar en nemen daardoor maar weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn ze direct klaar voor gebruik. Obelink verkoopt slaapmatten van diverse merken en diverse afmetingen. Let altijd goed op de maten en zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebt om op de mat te liggen. U kunt beter een iets groter exemplaar kiezen, dan een te kleine.

Gratis verzending

Uw slaapmatten of luchtbed kopen bij Obelink is altijd al voordelig. Wij bieden namelijk een laagste prijsgarantie. Daar bovenop betaalt u bovendien geen verzendkosten over bestellingen vanaf €50. Op deze regel gelden een aantal uitzonderingen, lees daarvoor de Veelgestelde Vragen op de website.

Laden…
Naar boven