Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Kooktoestellen

U kunt op vakantie natuurlijk uit eten gaan, maar het is veel leuker om zelf te koken. Dat kan met een kooktoestel voor de camping. Zo'n kooktoestel bestaat meestal uit één of twee pitten en is daardoor extra compact. U kunt het kooktoestel aansluiten op een gasfles of op de stroom. U vindt uw kooktoestel voor op de camping natuurlijk bij Obelink, specialist in alles wat met 'buiten' te maken heeft.
Lees meer

Ruime keuze kooktoestellen voor camping

Bij Obelink heeft u een ruime keuze uit kooktoestellen voor op de camping. Wij beschikken namelijk over het grootste assortiment in Europa. Dit geldt voor onze online winkel, maar zeker ook voor onze megastore in Winterswijk, waar maar liefst 65.000 vierkante meter aan mooie producten op u wachten. Heeft u moeite met kiezen? Selecteer dan bijvoorbeeld een bepaald merk of geef uw budget aan. U krijgt dan alleen de mogelijkheden te zien die voldoen aan uw eisen.

Snel bestellen

Heeft u een mooi kooktoestel voor de camping gevonden? Dan kunt u dit meteen bestellen. Bij de productinformatie kunt u meer gegevens over de verzending vinden. In de regel worden artikelen binnen drie tot vijf werkdagen bij u thuisbezorgd. Voor de meeste artikelen geldt dat dit vanaf €50 bovendien gratis is!

Laden…
Naar boven