Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Kook- en eetgerei

Op de camping koken als thuis? Of misschien zelfs nog lekkerder? Dat kan. Met een handige camping pannenset van Obelink heeft u hetzelfde gemak als thuis, maar dan op vakantie. En zonder dat dat veel gedoe met zich meebrengt. U kunt de pannensets namelijk gewoon gebruiken op de campinggasstellen. En u kunt natuurlijk kiezen uit verschillende sets, maten en mogelijkheden.

Ook voor camping bestek

Hoewel plastic bestek veel voordelen heeft, is het soms ook gewoon prettig om met 'normaal' bestek te eten. Ook daarvoor bent u bij Obelink aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk ook camping bestek en allerlei andere accessoires die het eten op de camping nog aangenamer maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige grillplaat, of een fluitketel, zodat u ook op vakantie kunt blijven genieten van een lekker kopje koffie of thee? U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment.

Bestel vandaag bij Obelink

Wilt u binnenkort ook genieten van een échte maaltijd op de camping? Kies dan voor een camping pannenset en camping bestek van Obelink. Als u meteen uw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze binnen drie tot vijf werkdagen bij u thuisbezorgd wordt. U kunt natuurlijk ook direct komen winkelen in onze megastore in Winterswijk, waar praktisch alle producten gewoon op voorraad zijn.

Lees meer Lees minder
Laden…
Naar boven