Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Ketels

Genieten van een heerlijke kop hete thee, lekker met een warme kruik je slaapzak in kruipen tijdens een koude nacht of wat gekookt water toevoegen aan je koude afwaswater? Gekookt water is altijd handig en fijn om te kunnen maken.
Met een fluitketel kun je eenvoudig water aan de kook brengen op diverse warmtebronnen. Of je nu een luxe kooktoestel op gas of een simpele benzine brander gebruikt. Bij Obelink vind je verschillende soorten waterketels, bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer
2,30 korting
Bo-Camp theeketel hard geanodiseerd 0,8 liter
Bo-Camp theeketel hard geanodiseerd 0,8 liter
Adviesprijs:  12,25
nu 9,95
2,30 korting
(17)
6,00 korting
Bo-Camp theeketel 0,85 liter
Bo-Camp theeketel 0,85 liter
Adviesprijs:  19,95
nu 13,95
6,00 korting
(1)
Fluitketel rvs bol 1,5 liter
4,00 korting
Eurotrail waterketel opvouwbaar
Eurotrail waterketel opvouwbaar
Adviesprijs:  19,95
nu 15,95
4,00 korting
(19)
Eurotrail waterketel L 1,8 liter
3,00 korting
Bo-Camp - Theeketel/Pan - Inklapbaar - 2 Liter
Adviesprijs:  29,95
nu 26,95
3,00 korting
(1)

Waarom een fluitketel?

Voor een fluitketel heb je niet perse een stroomaansluiting nodig, alleen wanneer je een kooktoestel wilt gebruiken die werkt op stroom. Sta je dus op een camping waar je alleen gebruik kunt maken van je gasfles dan is een waterkoker fluitketel de ideale oplossing om gekookt water te kunnen maken.

Fluittoon

De fluitketel staat er bekend om dat hij zodra het water kookt een fluitsignaal laat horen. Dit komt doordat er in de dop een klein gaatje zit, wanneer het water gaat koken komt er damp vrij wat door het gaatje met een steeds grotere druk naar buiten wil. Dit werkt hetzelfde als wanneer je je lippen tuit om te fluiten. Niet alle ketels in ons assortiment geven een fluitsignaal, als de waterketel geen losse dop heeft zul je zelf in de gaten moeten houden wanneer het water kookt.

Verschillende soorten ketels

In ons assortiment vind je verschillende fluitketels, van een hippe gekleurde versie tot een basic RVS ketel. Maar behalve het uiterlijk zijn er ook nuttige punten waar je je keuze op kunt baseren:

Inhoud: wij hebben waterketels van 0,75 liter tot 2 liter inhoud. Wanneer je dus alleen water wilt koken voor twee kopjes thee, dan heb je aan een kleine fluitketel waterkoker meer dan genoeg.
Geïsoleerd hengsel: dankzij een geïsoleerd hengsel kun je de fluitketel zo van het kooktoestel afpakken zonder een ovenhandschoen of pannenlap te gebruiken, ideaal!
Inklapbaar: wil je tijdens het kamperen je ruimte zo nuttig mogelijk gebruiken? Kies dan voor een waterketel met siliconen, deze ketels kun je eenvoudig plat inklappen zodat je flink wat ruimte kunt besparen.
Vaatwasmachine bestendig: sommige waterketels zijn vaatwasmachine bestendig, zo kun je ze na je vakantie thuis eenvoudig schoonmaken.
Geschikt voor: zorg dat je van te voren weet op welk kooktoestel je je fluitketel waterkoker wilt gaan gebruiken. Er kan verschil in zitten op welke soort kooktoestel de ketel te gebruiken is.

Online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment fluitketels? Of ga je toch liever voor een elektrische waterkoker? Zodra je je keuze hebt gemaakt kun je de fluitketel waterkoker eenvoudig online bestellen. Als we jouw bestelling ontvangen hebben dan zorgen wij ervoor dat de ketel zo snel mogelijk bij jou afgeleverd wordt.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0