Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Koelelementen

In de zomer met extra warme dagen wil je je drankje natuurlijk zo koel mogelijk houden. Dan zijn goede koelelementen in je koelbox van groot belang. Koelelementen zorgen ervoor dat jouw drankje lekker koel blijft zonder dat je een koelbox op elektriciteit of gas nodig hebt. Koelelementen zijn trouwens ook goed te gebruiken voor wanneer iemand zich bezeerd heeft. Daarmee zijn ze ideaal voor een dagje aan het strand of een picknick in het park. Onderstaand vind je ons assortiment koelelementen.

Lees meer
Campingaz FreezPack M5 2x
0,30 korting
Campingaz FreezPack M10 2x
Campingaz FreezPack M10 2x
Adviesprijs:  3,29
nu 2,99
0,30 korting
(3)
Campingaz FreezPack M20
0,20 korting
Mepal koelelement
Mepal koelelement
Adviesprijs:  1,99
nu 1,79
0,20 korting
(0)
0,20 korting
Koelelementen - 2 Stuks - 15x8x2 cm - Blauw
Adviesprijs:  2,25
nu 2,05
0,20 korting
(2)
0,25 korting
Koelelementen - 2 Stuks - 15,2x8,2x2,1 cm - Blauw
Adviesprijs:  2,75
nu 2,50
0,25 korting
(0)
0,20 korting
Koelelement - 750 Gram - 20x10,5x4,3 cm - Blauw
Adviesprijs:  2,25
nu 2,05
0,20 korting
(0)

Hoe werkt een koelelement?

In een koel element zit een vloeistof die snel bevriest en langzaam ontdooit. Door het koel element in de diepvries te leggen, bevriest de vloeistof. Buiten de vriezer blijven koelelementen lang koel, zodat je na een paar uur nog steeds kunt genieten van een koud drankje. De koelelementen bij Obelink zijn van voedselveilig materiaal, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het schadelijk kan zijn voor je eten of drinken.

Hoe lang blijft mijn drankje koud?

Hoe lang je drankje precies koud blijft, hangt van verschillende factoren af. Gebruik de volgende tips om je drankje zo koud mogelijk te houden met koelelementen:

  • Gebruik een goed geisoleerde koelbox of koeltas;
  • Laat de deksel van de koelbox niet te lang open staan. Zo ontsnapt al die kostbare kou en ontdooien de koelbox elementen sneller;
  • Gebruik meerdere koelelementen. Dit hangt een beetje af van het formaat koelbox of koeltas, als je een grotere drager gebruikt, heb je ook meer koelbox elementen nodig.
  • Pak de koelbox of koeltas strategisch in. Probeer de producten te stapelen met de koelelementen ertussen. Zo verspreid je het koeleffect door de gehele koelbox of koeltas.

Wil je weten in welke soort koelbox de koelelementen het beste tot hun recht komen. Lees dan onze blog Welke koelbox past bij mij?. Of bekijk onze koelboxen als je al precies weet welke je zoekt.

Koelelementen kopen bij Obelink

Heb je jouw keuze kunnen maken? Dan kun je online je koelelementen kopen door een bestelling te plaatsen. Bekijk je de koelelementen liever in het echt? Kom dan naar onze Megastore in Winterswijk waar onze specialisten voor je klaarstaan!

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0