Keuken opbergartikelen

Keukenartikelen opbergen in je tent, caravan of camper is niet te vergelijken met hoe je thuis al je spullen opbergt. In de caravan of camper kun je je servies niet los in de kasten neerzetten omdat het tijdens de rit kapot kan gaan. En als je met een tent kampeert wil je alles makkelijk kunnen opbergen. Om je servies en bestek zo goed mogelijk op te bergen kun je kiezen voor bijvoorbeeld een bestekbak, een bordenhouder of een wijnglazenhouder. Bekijk hieronder ons assortiment keuken opbergers.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Groen (2) Verwijder dit artikel
2 resultaten
 1. Purvario lade organizer
  Purvario lade organizer
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Adviesprijs € 10,95 € 10,95 Vanaf € 9,95
  Je bespaart € 1,00
  Verkoop door Obelink
 2. Purvario koelkast organizer
  Purvario koelkast organizer
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Adviesprijs € 10,95 € 10,95 Vanaf € 9,95
  Je bespaart € 1,00
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Bekerhouder

Een bekerhouder zorgt ervoor dat alles op de plek blijft staan en dat het niet kapot kan gaan. Bij Obelink zijn verschillende bekerhouders verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld een bekerhouder van foam, hier kun je 12 glazen of bekers in opbergen en deze kunnen dan absoluut niet kapot gaan tijdens de rit naar de camping of naar huis.

Bordenhouder

Je borden schuiven natuurlijk ook alle kanten op tijdens het rijden. Met een bordenhouder kun je je borden stevig bij elkaar houden zonder dat ze gaan schuiven. Wij verkopen bordenhouders van merken zoals Froli, Purvario en Obelink.

Bestekbak

Houd je van goed gesorteerd bestek zodat je zonder te hoeven zoeken een mes en een vork kunt pakken? Dan is een bestekbak ideaal voor jou. Een bestekbak is een grote bak met verschillende kleine vakjes zodat je messen, vorken, lepels en andere keukengereedschap overzichtelijk kunt opbergen.

Keuken opbergers online bestellen

Heb je handige keuken opbergers uitgezocht? Dan kun je deze eenvoudig online bij ons bestellen. Alle artikelen hebben de laagste prijs garantie en bestellingen boven de €50 worden gratis thuisbezorgd. Bij Obelink kun je dus bekerhouders, bordenhouders en bestekbakken heel voordelig aanschaffen.