Mixers & blenders

Houd jij van koken en wil je op de camping voorzien zijn van alle gemakken in de keuken net als thuis? Neem dan een staafmixer, hakmolen of goede blender mee naar de camping. Vaak wordt gedacht dat je op de camping alleen ‘simpel’ kunt koken door het gebrek aan apparaten en ruimte, maar vergis je niet. Alles wat jij thuis maakt, kun je in principe ook op de camping maken met behulp van de juiste middelen. Obelink heeft een ruim assortiment aan Tristar staafmixers, hakmolens of goede blenders. Scrol naar beneden en maak je keuze!.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tristar MX-4800 staafmixer
  Tristar MX-4800 staafmixer
  Adviesprijs € 12,95 € 12,95 € 10,95 Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  100%
  • Vermogen: 250 w
 2. Tristar MX-4801 staafmixerset
  Tristar MX-4801 staafmixerset
  Adviesprijs € 19,95 € 19,95 € 17,95 Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  93%
  • Vermogen: 250 w
 3. Tristar BL-4020 hakmolen
  Tristar BL-4020 hakmolen
  Adviesprijs € 19,95 € 19,95 € 13,95 Je bespaart € 6,00
  Waardering:
  77%
  • Vermogen: 200 w

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hakmolen

Een hakmolen is ideaal voor op de camping. Soms heb je zin om lekker uitgebreid te koken, maar om alle groente te snijden is een hele klus. Met een hakmolen heb je fruit, groenten, ui of knoflook binnen een paar seconden mooi fijn gesneden en kun je beginnen met koken. De hakmolens van Tristar zijn eenvoudig uit elkaar te halen, waardoor je ze makkelijk en snel kunt afwassen.

Staafmixerset

Wil je eigenlijk wel graag allerlei apparaten meenemen maar is hier geen ruimte voor? Kies dan voor een staafmixerset. Met een staafmixerset heb je een hakmolen, garde, maatbeker en staafmixer in één. Handig voor op de camping, maar ook zeker voor thuis. Alleen op zoek naar een staafmixer? Kies dan voor een Tristar staafmixer. Deze staafmixers zijn van goede kwaliteit, hebben een goede prijs en zien er daarnaast ook nog mooi uit.

Blender kopen

Heb je een keuze gemaakt en wil je bijvoorbeeld een blender kopen? Dan kun je online heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Na ontvangst van jouw bestelling wordt je pakket zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Benieuwd naar onze showroom? Breng dan eens een bezoekje aan onze megastore in Winterswijk.