Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs
Materiaal blad

Bijzettafels

Een klein inklapbaar bijzettafeltje is ideaal op de camping. Bij Obelink vind je verschillende modellen, van een compacte bijzettafel tot een handig priktafeltje. Tijdens het kamperen is het altijd handig om een klein extra tafeltje bij de hand te hebben, bijvoorbeeld tijdens het eten of wanneer er extra bezoek komt. Bekijk hieronder ons assortiment en maak je keuze!

Lees meer

Inklapbaar campingtafeltje

Of je nou alleen of met een grote groep gaat kamperen, een inklapbaar campingtafeltje is altijd handig! Dankzij het kleine formaat van de bijzettafeltjes kun je ze overal voor gebruiken. Ga je gezellig barbecueën? Dan kun je het inklapbare campingtafeltje gebruiken om je vlees en salades op te presenteren, zo houd je je grote campingtafel over om comfortabel aan te kunnen eten. Ga je alleen kamperen dan is een camping bijzettafeltje ook ideaal te gebruiken als gewone tafel. Let op de hoogte van je bijzettafeltje, vaak is deze zo hoog uit te schuiven dat hij ook als gewone tafel gebruikt kan worden.

Priktafeltje

Een priktafeltje is een ideale bijzettafel. Dankzij de pin aan de onderkant prik je hem eenvoudig in de grond. Zeer handig op niet vlakke ondergronden! Door het compacte formaat is de priktafel handig mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand, een picknick of de camping.

Bestel jou camping bijzettafeltje direct online

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment? Plaats dan jou bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat jij binnen 3 tot 5 werkdagen jouw inklapbare bijzettafel of priktafeltje binnen hebt! Wil je de camping bijzettafeltjes toch liever eerst in het echt bekijken? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0