Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs
Maximale belasting

Ligbedden

Lekker in de tuin onderuit gezakt op een comfortabel ligbed, een goed boek erbij, een frisse limonade ernaast, de geluiden van vogeltjes en de geur van zomerse bloemen en genieten onder de stralen van zon. Heerlijk! Zie jij jezelf al zitten, maar ontbreekt dat relaxe zonnebed nog? Kijk dan hieronder naar de uitgebreide collectie ligbedden van Obelink.

Lees meer

Zonnebedden

Een ligbed in de tuin, mee naar de camping of mee naar het strand? Obelink heeft voor iedereen het geschikte zonnebed. Veel camping ligbedden zijn compact opvouwbaar en licht van gewicht zodat ze eenvoudig zijn mee te nemen naar de camping of naar het strand. Ook kun je je keuze baseren op het aantal verstelbare standen. Wil je helemaal plat kunnen liggen of juist een beetje rechtop zodat je fijn kunt lezen? Een aantal ligbedden zijn voorzien van een hoofdkussen en sommige zelfs met een zonnedakje! Zoek je een ligbed die je alleen in de tuin wilt gebruiken? Dan kun je ook eens kijken naar ons aanbod tuinbanken en bedden.

Bestel jou zonnebed direct online

Heb je een keuze kunnen maken uit ons assortiment? Plaats dan jou bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jou bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat jij binnen 3 tot 5 werkdagen heerlijk kunt ontspannen op jouw ligbed! Wil je de ligbedden toch liever eerst in het echt uitproberen? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0