Vloerverwarmingen

Met een warmtemat heb je nooit meer last van koude voeten in je caravan, camper of boot. De verwarmingsmat kan eenvoudig op de grond, bijvoorbeeld onder tafel, gelegd worden en aangesloten worden op het stroomnet. De verwarmde vloermat zorgt er vervolgens voor dat de vloer heerlijk warm aanvoelt.
Benieuwd of een vloerverwarmingsmat iets voor jou is? Bekijk hieronder ons assortiment en maak je keuze.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Producten vergelijken

2 soorten vloer verwarming bij Obelink

Obelink heeft 2 verschillende manieren om een aangename temperatuur te krijgen bij je voeten:

  • Elektrische verwarmingsmat: de warmte mat werkt zeer eenvoudig en geeft snel een aangename warmte af aan je voeten. Je kunt op zo’n verwarmingsmat ook eventueel een tafelpoot zetten zonder dat dit schade veroorzaakt aan de warmtemat voor je caravan, camper of boot.
  • Plint verwarming: de andere optie is plintverwarming. Deze wordt bijvoorbeeld onderin de bank geplaatst, op het stroom aangesloten en verdeeld vanuit daar met ingebouwde ventilator de warmte de omgeving in.

Aangename warmte

Een vloerverwarmingsmat in je caravan of camper zorgt altijd voor een behaaglijke warmte aan je voeten. De vloerverwarmingsmat werkt zeer eenvoudig, je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact de doen en warmtemat zou direct warm worden. De vloerwarmingsmat kan op praktisch elke camping gebruikt worden door het lage stroomverbruik.

Vloerverwarmingsmat kopen

Een vloerverwarmingsmat kopen doe je natuurlijk bij Obelink. Obelink heeft een ruim assortiment met verschillende maten en kleuren warmtematten. Je kunt ze eenvoudig online bestellen. Wil je de verwarmingsmatten eerst nog zien, kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk.