Onze megastore is weer geopend. Bekijk de openingstijden!

Gaskachels

Wie wil het nog koud hebben op de camping? Obelink heeft een ruim assortiment aan mobiele gaskachels voor op de camping. Met een camping gaskachel kun je op de camping, ondanks slecht weer, toch genieten van een aangename en warme voortent. Doordat de camping gaskachel in verschillende groottes verkrijgbaar is, is er altijd een geschikt model voor jouw voortent, afdak of schuur. Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw mobiele gaskachel direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over gaskachels.

Filter

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Qlima GH142RV demontabele rolkachel
  Qlima GH142RV demontabele rolkachel
  Adviesprijs € 129,00 € 129,00 € 109,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 20,00
  Waardering:
  78%
  Verkoop door Obelink
 2. MacGyver draagbare gaskachel
  MacGyver draagbare gaskachel
  Adviesprijs € 69,90 € 69,90 € 45,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 24,00
  Waardering:
  94%
  Verkoop door Obelink
 3. Kampa Hottie draagbare gaskachel
  Kampa Hottie draagbare gaskachel
  Adviesprijs € 75,99 € 75,99 € 59,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 16,09
  Waardering:
  91%
  Verkoop door Obelink
 4. Qlima GH741RM rolkachel
  Qlima GH741RM rolkachel
  Adviesprijs € 109,00 € 109,00 € 99,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 5. Qlima GH-959RF rolkachel
  Qlima GH-959RF rolkachel
  Adviesprijs € 149,00 € 149,00 € 139,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 10,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 6. Blue Flame Magica-Ideal gaskachel
  Blue Flame Magica-Ideal gaskachel
  € 139,00
  Verkoop door Obelink

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Types camping gaskachels

Er zijn verschillende type camping gaskachels verkrijgbaar:

 • Infrarood gaskachel: een infrarood gaskachel straalt de warmte de omgeving in. Met een infrarood gaskachel heb je de ruimte snel warm.
 • Katalysator gaskachel: met een katalysator gaskachel krijg je het aangenaam warm op de camping. De camping gaskachel verbruikt minder gas dan de infrarood gaskachel, nadeel is wel dat het langer duurt voordat de ruimte warm is.
 • Hybride gaskachel: een hybride gaskachel werkt zowel op stroom als op gas. Deze combinatie is ideaal als je een keer zonder gas komt te zitten.

Beveiligingen gaskachel camping

De gaskachels zijn over het algemeen voorzien van een aantal verschillende beveiligingen:

 • Oxystop: dit staat voor het feit dat op het moment dat er geen zuurstof in de omgeving is de kachel uitgaat. Zo kan er nooit koolmonoxide ontstaan in de tent.
 • Omvalbeveiliging: de gaskachels schakelt zichzelf automatisch uit wanneer de kachel dreigt om te vallen. Voordeel van een rolkachel is dat de gasfles achterin de camping gaskachel geplaatst wordt zodat deze eigenlijk al niet meer kan omvallen.
 • Thermisch elektrische beveiliging: Indien de waakvlam uitgaat zorgt de thermische beveiliging ervoor dat de gastoevoer stopt.

Voordelen van camping gaskachels

 • De gaskachels worden ook wel rolkachels genoemd omdat er over het algemeen altijd zwenkwielen onder de kachel zitten, waardoor je de kachel altijd op de gewenste plek kunt neerzetten.
 • Bij een gaskachel wordt de gasfles achter in de camping gaskachel geplaatst waardoor je geen gasfles in het zicht hebt staan en de kachel niet makkelijk omvalt.
 • De meeste gaskachels op de camping zijn voorzien van 3 standen, hiermee kun je de temperatuur in je tent, voortent, schuur regelen. Een enkele rolkachel is ook voorzien van een thermostaat die je traploos kunt instellen.
 • Indien je geen toegang hebt tot het stroomnet is een gaskachel een goedkope en ideale oplossing om toch je ruimte op een goede temperatuur te houden.

Hoe warm wordt de mobiele gaskachel?

Bij het aanschaffen van een camping gaskachel staat altijd het wattage dat een gaskachel kan produceren. Bijvoorbeeld: 4000 watt. Dit geeft nog geen indicatie van de omvang van de ruimte waarvoor de gaskachel geschikt is. Over het algemeen zegt Obelink altijd: 100 watt staat gelijk aan 1 vierkante meter. Wanneer je dus een kachel met 4000 watt hebt kun je er een ruimte van 40 vierkante meter mee verwarmen.

Aansluiten van een gaskachel camping

De gaskachels die Obelink in het assortiment heeft werken allemaal op 30 mbar. De aansluitdruk is belangrijk voor een gaskachel, mocht je de verkeerde drukregelaar aansluiten op de camping gaskachel, dan werkt de kachel niet. Obelink heeft ook een uitgebreid assortiment aan gasslangsetjes om de gaskachel aan te kunnen sluiten op de gasfles.

Vraag het de gaskachel specialist

Heb je meer vragen over de camping gaskachels? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!