Wespenvangers

Elk jaar weer een terugkerend probleem: wespen. Met een wespenvanger kun je zelf de overlast verminderen. Vul de wespenval met een zoete vloeistof, bijvoorbeeld ranja en hang of zet hem in de tuin. De wespen zullen door de gaatjes naar binnen gaan en kunnen er dan niet meer uit komen. Als de wespenvanger vol is kun je hem eenvoudig legen, schoonmaken en weer gebruiken.
Bekijk hieronder ons assortiment wespenvallen.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
1 resultaat
  1. Pro Garden wespenvanger
    Pro Garden wespenvanger
    € 3,95
    Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Wespenval kopen

Een wespenval kopen is de beste oplossing om snel de overlast van wespen te verminderen. De wespenvanger lokt de wespen naar de val toe waardoor er bij jou drankje een stuk minder overlast zal zijn.

Wespenvanger vullen

Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt komen wespen vooral op zoete vloeistoffen af en dit gebeurt meestal pas vanaf augustus. In het voorjaar leggen wespen eitjes en de larven die hieruit komen stoten zoetigheid uit waar de wespen van leven. De larven worden gevoed met vlees, hierdoor roven wespen veel andere kleine insecten. Zodra de larven rond augustus volgroeid zijn moeten de wespen op zoek naar een andere voedselbron, voornamelijk zoetigheid, en dit zoeken ze bij jou op het terras.

Tot augustus zul je dus merken dat de wespen voornamelijk af gaan op vlees, dus ook bijvoorbeeld jouw barbecuevlees. En vanaf augustus gaan ze op zoek naar zoetigheid en is jouw drankje niet meer veilig. Een wespenval gevuld met zoetigheid werkt dus ook het beste vanaf augustus.
Een wespenvanger vullen kun je met verschillende zoete vloeistoffen doen. Gebruik bijvoorbeeld ranja, frisdrank, bier, alcohol of suiker water.
Het is verstandig om de wespenval op tijd leeg te gooien en opnieuw te vullen met een zoete vloeistof. Zo blijft de wespenvanger altijd goed zijn werk doen!

Tip!

Heb je maar weinig last van wespen? Maak dan geen gebruik van een wespenvanger! Wespen eten allerlei andere insecten waar jij je waarschijnlijk ook regelmatig aan irriteert zoals vliegen, muggen en de larven hiervan. Wespen zijn dus ook zeker heel nuttig.

Wespenvanger online bestellen

Tijdens het mooie weer kunnen wij ons voorstellen dat je liever van het zonnetje geniet dan dat je naar een winkel moet gaan om een wespenval te kopen. Bestel daarom de wespenvanger online bij Obelink! Jij kunt lekker in de zon blijven zitten en wij zorgen ervoor dat de wespenval zo snel mogelijk jouw kant op komt en dat je kunt beginnen met het bestrijden van de vervelende wespen.