Vliegenmeppers

Vliegen er insecten rond in jouw huis, tent of caravan? En stoor jij je hieraan? Zorg dan dat je altijd een vliegenmepper in de buurt hebt. Zo kun je de insecten eenvoudig doodslaan en kun jij je weer ontspannen. Een vliegenmepper kopen doe je bij Obelink, bekijk hieronder ons aanbod vliegenmeppers en elektrische vliegenmeppers.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
2 resultaten
 1. Vliegenmepper
  Vliegenmepper
  € 1,75
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 2. Foetsie! elektronische vliegenvanger
  Foetsie! elektronische vliegenvanger
  € 3,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Elektrische vliegenmepper

Stoor jij je aan de vliegende insecten die jouw huis of tent binnen komen en irritant rond zoemen? Met een elektrische vliegenmepper kun je ze op een snelle en eenvoudige manieren doden. Een elektronische vliegenmepper vernietigt vliegen, muggen, wespen en andere vliegende insecten. Om het insect te doden druk je de schakelaar op het handvat in en wuif met de vliegenmepper zodat het insect het net raakt. Zorg dat je zelf na het indrukken van de schakelaar het net niet aanraakt. Dode insecten kunnen simpel van het net afgeschud of geborsteld worden.

Een elektrische vliegenmepper werkt op batterijen en voert het voltage van de elektronische bespanning in het frame dusdanig op, dat insecten bij aanraking direct gedood worden. Het uitgangsvermogen is dusdanig laag, dat er absoluut geen gevaar voor mens en huisdier bestaat. Een elektrische vliegenmepper werkt reukloos en maakt geen gebruik van giftige stoffen of verdelgingsmiddelen.

Vliegenmepper

Met een normale vliegenmepper kun je insecten zoals vliegen en wespen eenvoudig dood slaan. Een vliegenmepper is niks meer dan een geperforeerd slagblad met een lange steel eraan. Een vliegenklapper is flexibel zodat de klap het insect meteen dood zonder dat het uit elkaar spat.

Vliegenklapper tips!

Soms is het best moeilijk om een vlieg of ander vliegend insect meteen te raken. Daarom hebben we nog een aantal tips om het vliegen meppen een stuk productiever te maken.
Het gezichtsveld van een vlieg is iets minder dan 360°, benader een vlieg dus altijd van achteren. Zorg dat de vliegenklapper maar een korte tijd onderweg is zodat de vlieg geen kans krijg om weg te vliegen als hij de vliegenmepper ziet aankomen. Haal dus niet uit met een lange zwaai maar breng de vliegenmepper langzaam in de juiste positie. Een vlieg vliegt altijd van het gevaar weg!

Vliegenmepper kopen

Ben jij klaar met de vliegen en klaar voor de jacht op de vervelende insecten? Koop dan een vliegenmepper bij Obelink. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop en wij zorgen ervoor dat je de vliegenklapper zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!