Insectenlampen

Elke dag weer last van die vervelende vliegende insecten in je tent, caravan of woning? Om deze overlast te voorkomen kun je gebruik maken van een een muggenlamp. Bekijk hieronder ons assortiment vliegenlampen of scroll naar beneden voor extra informatie.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. ProPlus camping- & insectenlamp
  ProPlus camping- & insectenlamp
  € 18,95
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 2. Bo-Camp Androm insectenlamp
  Bo-Camp Androm insectenlamp
  € 29,95
  Verkoop door VAHB
 3. Alecto BC14 insectenlamp
  Alecto BC14 insectenlamp
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  Vanaf € 31,99
  Verkoop door Alecto Lenco
 4. Mesa Living insectenlamp
  Mesa Living insectenlamp
  € 21,90
  Verkoop door OrangeShop.eu
 5. Orange85 UV vliegenlamp
  Orange85 UV vliegenlamp
  € 19,95
  Verkoop door Multi Tradestore B.V.
 6. Pest Reject Zapper
  Pest Reject Zapper
  € 19,90
  Verkoop door OrangeShop.eu
 7. Orange85 UV anti-muggen insectenlamp
  Orange85 UV anti-muggen insectenlamp
  € 12,95
  Verkoop door Multi Tradestore B.V.

7 resultaten

per pagina

Hoe werkt een muggenlamp?

De meeste muggenlampen zijn voorzien van een UV-lamp. De muggen of andere insecten worden door het ultraviolet licht aangetrokken en vervolgens gedood door hoogspanning. De insectenlampen stralen een aantrekkelijk licht met een bepaalde golflengte uit waar vliegende insecten op af komen. De gedode insecten vallen onderin de bak waardoor insectenlampen hygiënisch gebruikt kunnen worden. Denk er wel aan om af en toe de bak leeg en schoon te maken.

De buitenkant van de vliegenlamp zijn voorzien van een spanningsvrij rooster waardoor alle muggenlampen veilig gebruikt kunnen worden.

Verschillend bereik van een vliegenlamp

Vliegenlampen hebben een bereik van een aantal vierkante meters. Bekijk van te voren in welke ruimte jij de muggenlamp wilt gaan gebruiken om een geschikte insectenlamp uit te kiezen. De meeste muggenlampen zijn zeker groot genoeg voor gebruik in een tent of caravan. De muggenlamp trekt alle vliegende insecten aan binnen de aangegeven aantal vierkante meters.

Insectenlamp plaatsen

Om volop gebruik te maken van je muggenlamp moet je hem op de juiste plek plaatsen. Vliegende insecten houden niet van luchtstromen, plaats de muggenlamp dus niet in de buurt van een airco of kachel. Plaats de vliegenlamp ook niet in de buurt van een raam of een plek waar veel licht binnenkomt omdat zonlicht aantrekkelijker is voor insecten. Zet je insectenlamp ook niet dicht bij een open deur of raam om te voorkomen dat je extra insecten naar binnen lokt.
Een vliegenlamp werkt dus het beste op een donkere plek waar weinig tot geen luchtstroom plaats vind.

Elektrische insectenverdelger

Ben jij nu helemaal klaar met al die vliegende insecten in je caravan, camper of tent? Bestel dan snel een muggenlamp en geniet optimaal van je vakantie zonder irritant gezoem van insecten om je heen.
Wij bezorgen je muggenlamp zo snel mogelijk en bij bestellingen boven de 50 euro rekenen wij meestal geen verzendkosten!

Producten vergelijken