Deet

Om insecten die het gemunt hebben op mensenbloed op afstand te houden kun je gebruik maken van Deet. Sommige insecten dragen vervelende ziektes bij zich dus het is belangrijk om jezelf hiertegen te beschermen. Deet 50 is verkrijgbaar in verschillende vormen zodat er altijd iets bij zit wat voor jou prettig werkt. Bekijk hieronder ons assortiment Deet muggen artikelen of lees onderaan de pagina nog meer informatie over Deet.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. Care Plus Deet 40% anti-insect spray
  Care Plus Deet 40% anti-insect spray
  Vanaf € 11,50
   Verkoop door Obelink
  • Care Plus Natural anti-insect spray
   Care Plus Natural anti-insect spray
   Vanaf € 9,95
    Verkoop door Obelink
   • Riddex Plus Charge 2-in-1 ongedierteverjager
    Riddex Plus Charge 2-in-1 ongedierteverjager
    € 34,95
     Verkoop door OrangeShop.eu
    • TravelSafe DEET 40% XL
     TravelSafe DEET 40% XL
     Adviesprijs € 19,99 € 19,99 € 17,95
      Verkoop door Obelink
     • Care Plus Anti-Insect 50% DEET lotion
      Care Plus Anti-Insect 50% DEET lotion
      € 11,95
      Waardering:
      100%
       Verkoop door Obelink
      • Care Plus anti-teek spray
       Care Plus anti-teek spray
       € 10,95
        Verkoop door Obelink
       • TravelSafe Traveldeet 40% spray
        TravelSafe Traveldeet 40% spray
        Adviesprijs € 10,95 € 10,95 € 9,95
         Verkoop door Obelink

        7 resultaten

        per pagina

        Wat is Deet?

        Deet is een insectenwerende organische stof die je op de huid kunt aanbrengen. Deze organische stof brengt de geursensoren van insecten in de war. Deet muggen wordt daarom voornamelijk gebruikt voor bescherming tegen insectenbeten en houdt insecten zoals stekende vliegen, bloedzuigers, muggen, vlooien, mijten en zelfs teken op afstand.

        Deet is verkrijgbaar in verschillende vormen zoals lotion, spray, vloeistof en geïmpregneerde artikelen zoals polsbandjes of klamboes.
        Ook wordt Deet verkocht in verschillende concentraties van minstens 30% (werkt ongeveer 6 uur) tot maximaal 50% (werkt ongeveer 10 uur). De hoogte van de concentratie geeft dus aan hoe lang de Deet muggen je beschermd bent tegen muggen en teken.

        Hoe gebruik ik Deet?

        Deet is alleen een extra hulpmiddel, het is dus belangrijk om je huid zoveel mogelijk te bedekken. Vooral in gebieden waar veel muggen en teken te vinden zijn.
        Trek een lange broek aan met daar overheen je sokken en kies voor een shirt met lange mouwen. De stukken huid die dan nog niet bedekt zijn smeer je grondig in met Deet 50. Vergeet geen enkel stukje want muggen en teken zijn bloeddorstig genoeg om zelfs die plekjes te vinden!
        Blijf wel uit de buurt van je ogen, mond en neus en vermijd contact met wondjes.

        Deet muggen online bestellen

        Om te voorkomen dat jouw reis eindigd met een vervelende ziekte zoals malaria, knokkelkoorts of de ziekte van Lyme is het belangrijk dat je voldoende Deet muggen mee neemt. Een flesje Deet van 60 ml is voldoende voor ongeveer 2 tot 3 weken dagelijks gebruik voor 1 persoon.
        Je kunt Deet 50 eenvoudig bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk in huis is en bestellingen boven de 50 euro worden meestal gratis bezorgd!

        Producten vergelijken