Koffiezetapparaten

Heb jij na het opzetten van je tent ook altijd behoefte aan een lekker kopje koffie? Als je een koffiezetapparaat meeneemt naar de camping kun je op ieder gewenst moment van de dag een lekker kopje koffie maken, net als thuis. ’s Ochtends bij het ontbijt, een lekker bakje tussendoor en ’s avonds heb je de mogelijkheid om een grote kan koffie te zetten voor je campingburen. Kortom, een camping koffiezetapparaat is onmisbaar. Bij Obelink hebben we een groot assortiment camping koffiezetapparaten. Bekijk ze hieronder en maak je keuze!

Filter
Gefilterd op
  1. Merk All-ride (0) Verwijder dit artikel
0 resultaten
Er zijn momenteel geen producten beschikbaar in deze categorie.

Welke koffiemachine past bij jou

Als je een camping koffiezetapparaat gaat aanschaffen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee kunt houden:

  • De inhoud: heb je een groot gezin en drinkt iedereen koffie? Dan ben je waarschijnlijk niet op zoek naar een mini koffiezetapparaat. Als je alleen kampeert, of met z’n tweeën, dan voldoet een klein koffiezetapparaat prima.
  • Materiaal: ook in materiaal van koffiezetapparaten heb je bij Obelink verschillende keuzes. Een koffiezetapparaat met thermoskan is bijvoorbeeld gemaakt van RVS, maar er zijn ook koffiemachines met een kan van glas of kunststof. Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat waarbij de koffie lang warm blijft in de kan, kies dan voor een koffiezetapparaat met thermoskan.

Koffiezetapparaat camping

Zie je het niet zitten om een groot koffiezetapparaat mee te nemen naar de camping, maar vind je het wel fijn als je af en toe je eigen kopje koffie kunt zetten? Dan kun je ook nog kiezen voor een mini koffiezetapparaat. Een klein koffiezetapparaat voor op de camping is goedkoop in de aanschaf, neemt weinig ruimte in beslag en is altijd handig. Daarnaast heeft Obelink camping koffiezetapparaten met een vermogen vanaf 600 watt. Een camping koffiezetapparaat met 600 watt is geschikt voor elke camping!

Koffiezetapparaat 12 volt

Ga je een lange reis maken en wil je graag onderweg een kopje koffie zetten? Kijk dan eens naar een koffiezetapparaat 12 volt. Ideaal voor als je een lange autorit hebt, maar ook als je bijvoorbeeld gaat roadtrippen maar niet weet of je overal stroom hebt. Met een koffiezetapparaat op 12 volt kun je onderweg wanneer je maar wilt een kopje koffie zetten.

Camping koffiezetapparaat bestellen

Heb je een keuze gemaakt? Het bestelproces online spreekt voor zich. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat je camping koffiezetapparaat zo snel mogelijk bij je thuis geleverd wordt. Wil je de camping koffiezetters graag in het echt zien? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk.

Producten vergelijken