Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Matten

Een schoon huis, dat wil iedereen toch? Een goede deurmat zorgt ervoor dat er veel minder vuil en vocht mee naar binnen genomen wordt. Bij Obelink vind je een ruim aanbod aan schoonloopmatten, droogloopmatten en kokosmatten. Ook heeft Obelink verschillende buiten vloerkleden, om je terras of je plekje op de camping sfeer te geven!
Bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer

Schoonloopmat of droogloopmat?

Een schoonloopmat schraapt de schoenzool schoon. De gedraaide vezels van de schoonloopmat zorgen ervoor dat het vuil naar beneden zakt. Dankzij de fijne structuur blijft vuil goed verborgen zodat het niet met het lopen mee naar binnen genomen wordt.
Een droogloopmat zorgt ervoor dat de schoenzolen droog zijn binnen enkele stappen, het heeft een goede drogende werking en kan veel water opnemen. Schoenzolen worden droog, zelfs zonder te vegen.


Kokosmat

Kokosmatten zijn gemaakt van de vezels van de buitenzijde van een kokosnoot, een natuurlijk product dus. De voordelen van een kokosmat is dat hij uitermate geluiddempend is en schimmel- en rotbestendig. Kokosmatten zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en designs, dus voor ieder wat wils!


Buiten vloerkleed

Een buiten vloerkleed is tegenwoordig helemaal hip en is in vele maten en designs te krijgen. Het geeft sfeer aan je terras of tuin maar is ook heel leuk voor op de camping bij je tent. Een buiten vloerkleed is meestal gemaakt van gevlochten kunststof en is daarmee weerbestendig.


Online jouw deurmat of buiten vloerkleed kopen

Wanneer je jouw favoriete deurmat hebt gevonden kun je direct eenvoudig een bestelling plaatsen bij Obelink. Ben je toch nog niet overtuigt welke met het meeste geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact op met de Obelink klantenservice, we vertellen je graag meer!

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0