Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Huishoudelijk

Mensen die niet regelmatig kamperen, hebben vaak het idee dat kamperen wat behelpen is. Geheel onterecht, want u kunt ook prima uit de voeten zonder veel mee te nemen. Mits wat u meeneemt wél slim gekozen is. Bekijk daarom zeker eens het assortiment huishoudelijke kampeerartikelen van Obelink. Obelink verkoopt verschillende kampeerartikelen die het kamperen nog makkelijker maken, zonder dat ze veel ruimte innemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige inklapbare bolderkar waarmee u zonder problemen boodschappen kunt doen?
Lees meer
30,00 korting
Bolderkar Jersey
Bolderkar Jersey
Adviesprijs:  99,-
nu 69,-
30,00 korting
(36)
1,34 korting
Sunware Square Vouwkrat
Sunware Square vouwkrat
Adviesprijs:  9,29
nu 7,95
1,34 korting
(10)
8,00 korting
Outwell Collaps Bucket Groen
Outwell Collaps Bucket groen
Adviesprijs:  27,95
nu 19,95
8,00 korting
(3)

Snel uw huishoudelijke kampeerartikelen bestellen

Gaat u binnenkort op vakantie en kunt u nog wel wat huishoudelijke kampeerartikelen gebruiken? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. Gebruik de verschillende categorieën om snel te vinden wat u zoekt, of gebruik de zoekfilters aan de linkerkant om nog sneller een overzicht te krijgen van de mogelijkheden die voldoen aan uw wensen.

Bij Obelink kunt u altijd rekenen op een goede service. Zo bieden wij een laagste prijsgarantie, gratis verzending van de meeste bestellingen vanaf €50 en natuurlijk een snelle levering. Bekijk direct online of de door u gewenste producten op voorraad zijn en wat de levertijd hiervoor is. Plaats vervolgens uw bestelling en wij zorgen voor de rest.

Laden...
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven