Ongediertebestrijding

Iedereen weet hoe vervelend het is als je last hebt van ongedierte. Je wilt lekker gaan slapen maar er zoemt de hele tijd een mug rond je hoofd. Je bent heerlijk buiten aan het lunchen terwijl de wespen ook graag mee willen genieten van al dat lekkers. Je maakt een mooie wandeling door het bos waarna je je hele lichaam weer moet controleren op teken. Zo zijn er nog genoeg momenten op te noemen waarbij je geen last wilt hebben van al die vervelende insecten. Bij Obelink vind je een ruim aanbod aan ongediertebestrijding, van een simpele vliegenmepper tot een luxe vliegenlamp of wespenvanger.

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wespenvanger
  Wespenvanger
  € 2,95
  Waardering:
  93%
 2. Vliegenmepper
  Vliegenmepper
  Adviesprijs € 1,15 € 1,15 € 0,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 0,20
  Waardering:
  90%
 3. Wespenverschrikker
  Wespenverschrikker
  Adviesprijs € 4,95 € 4,95 € 3,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
  Waardering:
  94%
 4. Bolsius citronella theelichten
  Bolsius citronella theelichten
  Adviesprijs € 120,00 € 120,00 € 2,50 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 117,50
 5. Citronella spiraalhanger
  Citronella spiraalhanger
  Adviesprijs € 4,95 € 4,95 € 3,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
 6. Insectenverdrijver
  Insectenverdrijver
  € 1,50
  Waardering:
  95%
 7. Bolsius outdoor citronella kaars
  Bolsius outdoor citronella kaars
  Adviesprijs € 372,00 € 372,00 Vanaf € 1,55 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 370,45
 8. Citronella gel
  Citronella gel
  € 0,95
  Waardering:
  80%
 9. Vliegen verschrikker
  Vliegen verschrikker
  Adviesprijs € 8,95 € 8,95 € 6,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,00
 10. Bo-Camp pop-up ronde vliegenkap
  Bo-Camp pop-up ronde vliegenkap
  Adviesprijs € 6,25 € 6,25 € 4,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,30
  Waardering:
  91%

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vliegenlamp

Met een vliegenlamp heb je geen last meer van vervelende insecten of ongedierte in huis. De vliegen, muggen of andere insecten worden aangetrokken door UV-licht waarna ze geëlektrocuteerd worden. Een perfecte wespenvanger dus!

Vliegenmepper

Je hebt twee soorten vliegenmeppers, een gewone en een elektrische. Een gewone vliegenmepper heeft een steel van ongeveer 30 centimeter en een geperforeerd slagblad van zacht plastic. Het slagblad is flexibel zodat een klap het insect doodt zonder dat het uit elkaar spat. Een elektrische vliegenmepper werkt op batterijen. Zodra je op het knopje drukt komt het gaas onder spanning te staan. Deze spanning zorgt ervoor dat een vlieg bewusteloos raakt, ze kan dus weer bij komen tenzij het insect geroosterd wordt.

Deet

Deet is een stof die de geursensoren van de insecten verminderd. Daardoor ruiken ze je niet meer en word je veel minder gestoken. Deet is te gebruiken tegen insecten en teken. Super handig, want tegen teken kun je je anders alleen maar beschermen door bedekkende kleding te dragen. Deet is te verkrijgen als gel, spray en lotion.

Overige ongediertebestrijding

In het assortiment van Obelink vind je nog veel meer manieren om ongedierte te bestrijden. Zo heb je bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen met citronella. Citronella is een natuurlijke onschadelijke olie dat ervoor zorgt muggen uit de buurt blijven. Citronella is bijvoorbeeld verkrijgbaar als kaars of gel. Ook kun je insecten verdrijven door middel van een ultrasoon geluid. Deze insectenverdrijver stop je in het stopcontact en hij geeft dan een ultrasoon geluid af. Dit geluid is voor wespen erg storend waardoor ze uit de buurt blijven. De frequentie is te hoog om gehoord te worden door het menselijk oor. Wespen kun je eenvoudig bestrijden met een wespenvanger. De wespenvanger vul je met een zoete vloeistof waarna de wespen door de grote opening aan de onderkant naar binnen vliegen. Nadat de wespen lekker hebben gesmuld van de zoete vloeistof willen ze wegvliegen, maar omdat wespen van nature omhoog naar het licht vliegen kunnen ze de uitgang van de wespenvanger niet meer vinden en verdrinken uiteindelijk in de vloeistof.

Wespenvanger online bestellen

Dankzij ons helder productoverzicht en eenvoudige bestelproces bestel jij de geschikte ongediertebestrijding zoals een vliegenlamp online met een paar klikken. Of kom langs in onze megastore in Winterswijk en bekijk ons assortiment. Onze productspecialisten helpen jou graag de juiste keuze te maken.