Hondenkarren

Een hondenfietskar is ideaal als je graag met de fiets op pad gaat en je je hond mee wilt nemen. Voor honden met gewrichtsklachten, weinig uithoudingsvermogen of voor puppy’s is dan een hondenkar de perfecte oplossing. Fiets jij niet graag? Maar wil je wel je hond mee nemen, dan kun je ook kiezen voor een hondentrolley of hondenbuggie. Bekijk hieronder ons ruime assortiment hondenfietskarren.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
3 resultaten
 1. Flamingo Doggy Liner Juliette Red hondenfietskar
  Flamingo Doggy Liner Juliette Red hondenfietskar
  Adviesprijs € 199,00 € 199,00 € 169,00
  Waardering:
  89%
   Verkoop door Obelink
  • Flamingo Doggy Liner Juliette Grey hondenfietskar
   Flamingo Doggy Liner Juliette Grey hondenfietskar
   Adviesprijs € 199,00 € 199,00 € 169,00
   Waardering:
   91%
    Verkoop door Obelink
   • Bicycle Gear hondenfietskar
    Bicycle Gear hondenfietskar
    € 119,00
     Verkoop door Obelink

    3 resultaten

    per pagina

    Waarom een fietskar hond?

    Met een hondenfietskar kun je veilig en gemakkelijk lange afstanden maken met je hond. Sommige honden kunnen niet ver lopen en om toch lekker de frisse buitenlucht in te kunnen is een hondenkar super handig. Een fietsaanhanger bevestig je eenvoudig aan iedere fiets en is voorzien van reflectoren en verschillende vensters. Deze vensters zorgen ervoor dat er voldoende frisse lucht in de kar komt en dat je hond naar buiten kan kijken. Aan de achterzijde van de hondenfietskar zit een groot venster waardoor je hond makkelijk in en uit kan stappen. Let op, doe je hond ook in de fietsaanhanger aan de lijn zodat hij er tijdens de rit niet uit kan springen.

    Verschillende soorten hondenkarren

    Let bij de keuze van een fietsaanhanger goed op de afmeting en het draagvermogen. Niet elke fietskar hond is geschikt voor jouw hond. Kijk dus naar de afmeting van de hondenkar, past jouw hond hier makkelijk in? En is jouw hond niet te zwaar voor de fietskar hond? Aan het draagvermogen kun je zien hoeveel gewicht er in de hondenfietskar mag. De meeste hondenfietskarren zijn eenvoudig in te klappen waardoor ze een stuk minder ruimte innemen wanneer je hem niet nodig hebt.

    Hondentrolley en hondenbuggie

    Wil je liever een hondenkar die je kunt gebruiken zonder fiets? Dan is een hondentrolley of een hondenbuggie het ideale vervoersmiddel. Een hondenbuggie is super handig wanneer je jouw viervoeter mee wilt nemen tijdens het boodschappen doen. Een hondenbuggie is vaak voorzien van extra opbergruimte, zodat er niet alleen plek is voor je hond maar ook voor een heleboel andere spullen. Een hondentrolley daarentegen is veel compacter en vaak ook te gebruiken als tas of als rugtas. Super multifunctioneel dus!

    Hondenfietskar online bestellen

    Bij Obelink kun je je fietskar hond eenvoudig online bestellen. Plaats jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat je de fietskar hond zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd. Wil je je hond liever op een andere manier vervoeren? Neem dan eens een kijkje in de categoriebench & transport.

    Producten vergelijken