Dierensnacks

Vaak worden hondensnacks gebruikt om goed gedrag te belonen of aan te leren. Hondensnoepjes zijn kleine lekkernijen waar honden geen genoeg van kunnen krijgen. Je hond zal er dus alles voor doen om die lekkere beloning te krijgen.
Bekijk hieronder ons assortiment hondensnoepjes en hondensnacks en bestel ze eenvoudig online.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Producten vergelijken

Hondensnoepjes geven

De neus is het belangrijkste zintuig van een hond, ze hebben een fantastisch reukvermogen en kunnen de hondensnacks dus al vanaf een grote afstand ruiken. Zo kan een hond vooraf al weten dat hij beloond kan gaan worden wanneer hij braaf doet wat hem gevraagd wordt.
Beloon nooit verkeerd gedrag, wanneer je hond rustig en gehoorzaam is kan een hondensnoepje dit gedrag versterken. Dus ook wanneer je hond overprikkelt en opgewonden is kun je dit versterken wanneer je hem trakteert op een lekker hondensnoepje.
Ook is het belangrijk dat je kiest voor gezonde hondensnacks die je hond echt daadwerkelijk lekker vindt. Probeer te variëren en zorg ervoor dat je het lekkerste hondensnack voor het laatst bewaard. Zo blijft je hond interesse houden en werkt deze beloon techniek het allerbeste.

Welke hondensnack vind mijn hond lekker?

Het is een kwestie van proberen welke hondensnacks je hond het lekkerste vind. Laat je hond altijd eerst op een afstand ruiken en laat hem wachten tot jij aangeeft dat hij de beloning verdiend heeft. Door je hond eerst alleen te laten ruiken zie je snel genoeg of hij enthousiast wordt van het hondensnoepje.

Gezonde hondensnacks

Hondensnoepjes en hondensnacks klinken misschien erg ongezond maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Er zijn voldoende gezonde hondensnacks verkrijgbaar waar je hond heel blij van wordt.
Geef geen tussendoortjes die bedoeld zijn voor mensen! Ook honden worden enthousiast van alle lekkere dingen die jij eet, maar dit doet meer kwaad dan goed voor je hond. Snacks voor mensen zijn vaak te vet, te kruidig en bevatten te veel calorieën. Dit kan leiden tot overgewicht en gewrichtsproblemen. Ook kunnen ze kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen bevatten die een allergische reactie veroorzaken.

Goedkope hondensnacks

Bij Obelink profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie waardoor je goedkope hondensnacks bij ons kunt bestellen. Bij bestellingen boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten* en wij zorgen er altijd voor dat je bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt. Zo kan het trainen en belonen van je hond snel beginnen!