Dierenkussens

Languit op de bank na een lange en zware dag, heerlijk toch? Ook jouw hond wil comfortabel kunnen liggen op zijn eigen plekje. Een hondenbed of een hondenkussen is daarom ideaal voor je hond, zo gaat hij minder snel op jouw nette bankstel of dat witte vloerkleed liggen. Obelink heeft een breed aanbod aan hondenkussens voor kleine en grote honden!

Filter
4 resultaten 4
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Materiaal Olefin (4) Verwijder dit artikel
4 resultaten
 1. Chill Dept Takoda Desert Sand Large Hondenkussen
  Chill Dept Takoda Desert Sand Large Hondenkussen
  € 140,00
  • Lengte: 90 cm
  • Breedte: 125 cm
  • Materiaal: Olefin
  Verkoop door Chill-Dept
 2. Chill Dept Takoda Charcoal Large Hondenkussen
  Chill Dept Takoda Charcoal Large Hondenkussen
  € 140,00
  • Lengte: 90 cm
  • Breedte: 125 cm
  • Materiaal: Olefin
  Verkoop door Chill-Dept
 3. Chill Dept Takoda Charcoal Medium Hondenkussen
  Chill Dept Takoda Charcoal Medium Hondenkussen
  € 115,00
  • Lengte: 75 cm
  • Breedte: 100 cm
  • Materiaal: Olefin
  Verkoop door Chill-Dept
 4. Chill Dept Takoda Desert Sand Medium Hondenkussen
  Chill Dept Takoda Desert Sand Medium Hondenkussen
  € 115,00
  • Lengte: 75 cm
  • Breedte: 100 cm
  • Materiaal: Olefin
  Verkoop door Chill-Dept

4 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Diverse varianten hondenkussens

De rug van je hond is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat de rug niet constant in een boog ligt wanneer je hond in de mand ligt. Let erop bij de aankoop van een hondenkussen dat je hond met een gestrekte rug kan liggen. Je kunt beter kiezen voor een te grote hondenkussen groot dan voor een te kleine. Een kunststof hondenmand kan slijtage geven aan de ellebogen, leg er daarom altijd een kussen of een deken in om slijtage te voorkomen. Ook een te zacht hondenkussen is niet goed voor de hond. Iedere hond heeft zijn eigen manier van liggen en slapen, let er daarom op dat de hondenstretcher of hondenkussen bij jouw hond past.

Hondenbedden schoonmaken

De mand of hondenkussen groot van je hond zit in een korte tijd weer vol met haren, zand en vieze luchtjes. Een hondenmand kun je eenvoudig schoonmaken met de stofzuiger en een natte doek. Een hondenkussen kun je uitkloppen en de meeste hoezen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Zit er geen losse hoes om het hondenkussen, was het dan in lauwwarm water met een mild wasmiddel. Klop het kussen na het wassen goed uit om de vulling weer zacht en luchtig te maken.

Hondenbed

Ook op de camping wilt je hond een fijn eigen plekje. En tijdens warme dagen met een lekkere temperatuur is dit natuurlijk geen probleem en kan je hond overal in het gras gaan liggen. Maar tijdens koude en natte dagen wil je je hond beschermen tegen de kou, vocht en vuil. Hiervoor is een hondenstretcher ideaal! Met een hondenstretcher ligt je hond altijd een stukje boven de grond waardoor hij minder last heeft van optrekkende kou. Ook kun je het hondenbed compact inklappen waardoor je hem heel makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Hondenstretcher online bestellen

Alle dierenbenodigdheden zijn eenvoudig online te bestellen bij Obelink. Plaats jouw bestelling snel en eenvoudig door stap voor stap het bestelproces door te lopen. Zodra jouw bestelling bij ons binnen is, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd. Wil je de hondenkussens of hondenbedden liever eerst in het echt zien? Dan verwelkomen wij je graag in onze megastore in Winterswijk. Ook jouw hond is welkom bij Obelink!