Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze

Tafels/Picknicktafels

Hoewel het echt wel iets heeft, eten met een bord op schoot, is het ook wel prettig om aan tafel te kunnen eten. Dan kunt u tenminste gewoon de tafel dekken, de borden neerzetten en genieten van een échte maaltijd. Daarvoor is het wel handig om een campingtafel te hebben. Die neemt namelijk minder ruimte in beslag dan een gewone tafel en is bovendien gemakkelijk mee te nemen. U koopt uw nieuwe campingtafel natuurlijk bij Obelink, specialist in alles wat met vakanties te maken heeft.
Lees meer

Grote camping picknicktafel

Gaat u met het gezin op reis? Dan is een grotere camping picknicktafel misschien wel iets voor u. Afhankelijk van de maat die u kiest, kunt u daar gemakkelijk met zes tot acht personen aan zitten. Ook hiervoor geldt; de camping picknicktafel is gewoon inklapbaar en weegt zo weinig, dat u deze makkelijk overal naar toe kunt nemen. Bekijk het assortiment en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Gratis verzending

Voor veel van onze producten geldt dat ze gratis verzonden worden bij besteding vanaf €50. In de productinformatie vindt u meer informatie over de specifieke campingtafel, maar ook over de verzending. Voor gerichte vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder.

Laden…
Naar boven