Gasniveaumeters

Een lege gasfles terwijl je net wil gaan barbecueën? Dat wil toch niemand! Obelink heeft hiervoor de perfecte oplossing: Een gasfles inhoudsmeter. Met een gasfles meter kun je snel en eenvoudig zien hoeveel gas er nog in je gasfles zit, zodat je nooit met een lege gasfles komt te zitten. Een gasfles niveaumeter wordt op de gasfles geplakt of gedrukt en geeft dan vervolgens aan hoeveel gas er nog in je gasfles zit.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw gasfles meter direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over de gasfles inhoudsmeters.

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
7 resultaten
 1. Gaslock Gaslevel inhoudsmeter
  Gaslock Gaslevel inhoudsmeter
  € 21,90
  Waardering:
  85%
  Verkoop door Obelink
 2. Truma LevelControl gasniveaumeter
  Truma LevelControl gasniveaumeter
  € 144,90
  Waardering:
  88%
  Verkoop door Obelink
 3. Truma LevelCheck gasniveaumeter
  Truma LevelCheck gasniveaumeter
  € 73,90
  Waardering:
  91%
  Verkoop door Obelink
 4. Bo-Camp gaslevel indicator
  Bo-Camp gaslevel indicator
  € 4,95
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink
 5. GOK Senso4S gasflesweger
  GOK Senso4S gasflesweger
  € 99,95
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink
 6. ProPlus magnetische gasniveau indicator
  ProPlus magnetische gasniveau indicator
  € 3,95
  Verkoop door Obelink
 7. E-Trailer E-Gaslevel gasniveauindicator
  E-Trailer E-Gaslevel gasniveauindicator
  € 109,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink

7 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Past een gasfles inhoudsmeter op mijn gasfles?

Een gasfles meter is niet geschikt om op elke gasfles te bevestigen. Ben je in het bezit van een stalen gasfles dan is het geen enkel probleem om een gasfles inhoudsmeter aan te schaffen. Mocht je in het bezit zijn van een kunststof of aluminium gasfles dan gaat dit helaas niet. De gasfles meters werken namelijk allemaal magnetisch, en op staal werkt dit prima. Mocht je toch willen weten hoeveel gas er in een kunststof of aluminium gasfles zit, dan kun je dit doen door middel van de gasfles te wegen met bijvoorbeeld een bagage weegschaal. Op de gasfles zelf staat een Tara, oftewel leeg gewicht. Al het aantal kilo’s wat boven het Tara gewicht uitkomt zit nog in de gasfles.

Gebruik van een gasfles inhoudsmeter

Er zijn 2 soorten gasfles meter:

 • De plakmodellen: dit model dien je op de gasfles te ‘plakken’. Deze modellen werken magnetisch dus zijn ook zeer makkelijk te verwijderen en op een andere gasfles te gebruiken. Het nadeel van deze magnetische modellen is dat de gasfles in gebruik moet zijn wanneer je het niveau gas in je gasfles wilt meten.
 • De gascheckers: dit zijn modellen die eruit zien als een soort pen. Deze modellen druk je loodrecht op de gasfles om het niveau te kunnen bepalen. De gaschecker kijkt alleen naar de plek waar jij de gaschecker plaatst, je moet dus voor het exacte niveau een aantal extra zetten doen.

Wat is een gasniveaumeter?

Een gasniveaumeter is hetzelfde als een gasfles meter. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er magnetische plakmodellen en de gascheckers. Een andere term die veel gebruikt wordt voor gasniveaumeters is gaslevel indicator. Mocht je willen weten welke gasfles meter, gasfles inhoudsmeter, gasniveaumeter of gaslevel indicator het meest geschikt voor je is? Neem dan contact op met onze productspecialisten.