Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Stofzuigers

Na de vakantie wil je alle spullen weer netjes en schoon opbergen, maar ook tijdens je kampeervakantie kan je caravan wel een keer een schoonmaakbeurt gebruiken. Iedereen loopt naar binnen met vieze slippers of schoenen en voordat je het weet is de hele vloer vies. Een camping stofzuiger is hiervoor de oplossing! Af en toe even snel al het vuil wegzuigen en de caravan of voortent oogt gelijk een stuk schoner. Benieuwd of een caravan stofzuiger iets voor jou is? Bekijk hieronder ons assortiment stofzuigers en maak je keuze.

Lees meer
Tristar stofzuiger SZ-1920
15,05 korting
Tristar steelstofzuiger Cycloon SZ-1918
Tristar steelstofzuiger Cycloon SZ-1918
Adviesprijs:  55,-
nu 39,95
15,05 korting
(35)
Tristar stofzuiger SZ-2174
Mestic stofzuiger MS-100 230 volt
Mestic stofzuiger MS-80 12 volt
15,00 korting
Mestic stofzuiger Cyclone MCS-400
Mestic stofzuiger Cyclone MCS-400
Adviesprijs:  59,95
nu 44,95
15,00 korting
(38)
Beflexx 230V stofzuiger

Wat is de beste stofzuiger?

Dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Wat voor jou de beste stofzuiger is, hangt af van waar je precies naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar een compacte en lichte camping stofzuiger, komt er een andere beste keuze voor jou uit dan wanneer je op zoek bent naar een steelstofzuiger of een caravan stofzuiger. Om de beste stofzuiger voor jou te vinden, is het belangrijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Op deze manier weet je wat wel of niet bij jou past en blijft uiteindelijk de beste keuze voor jou over.

Stofzuiger 12 volt

Ben je op zoek naar een handige stofzuiger voor in je auto of camper? Kies dan voor een stofzuiger 12 volt. Een 12 volt stekker past in je auto of camper en hiervoor heb je geen externe stroom nodig. Ideaal als je even vlug je auto wilt schoonmaken, of als je onderweg gemorst hebt. Met een stofzuiger 12 volt kun je overal waar je maar wilt vuil uit je auto of camper verwijderen. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat roadtrippen of kamperen op plekken waar je geen stroom hebt.

Stofzuiger kopen

Heb je een mooie stofzuiger voor in je caravan, auto of camper gevonden? Dan kun je eenvoudig online een bestelling plaatsen. Je pakket wordt na het plaatsen van je bestelling zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Wil je je graag laten adviseren door een specialist? Kom dan eens langs in onze megastore in Winterswijk.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0