Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Volg mijn bestelling(en)

Algemene voorwaarden/Privacy

Door deelname aan deze wedstrijd geeft de inzender Obelink Vrijetijdsmarkt b.v. het recht om, zonder ter zake enige vergoeding verschuldigd te zijn, de betreffende foto te publiceren op hun websites en anderszins te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Door deelname aan deze wedstrijd garandeert de inzender dat hij maker van de foto is, in het bezit is van alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de foto en beschikt over de noodzakelijke toestemming(en) van eventueel geportretteerde perso(o)n(en). Daarbij garandeert de inzender tevens dat hij Obelink Vrijetijdsmarkt b.v. vrijwaart voor aanspraken tot gebruiks- en/of schadevergoeding met betrekking tot de door hem ingezonden foto(’s).

De foto’s moeten worden ingezonden in het volgende formaat: JPG. De afmeting van de foto ligt tussen de 2000 en 4000 pixels (72 dpi) aan de breedste zijde. De bestandsgrootte van de foto is maximaal 5 MB. Foto’s die niet aan deze specificaties voldoen worden automatisch uitgesloten van deelname.

Gewonnen prijzen zijn af te halen in de Megastore, Misterweg 179 in Winterswijk.

Laden...