Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Winkelnieuws

Datum toevoeging: vrijdag, 31 mei 2013 Obelink wil showroom voor campers

Campershowroom Obelink WINTERSWIJK - Obelink wil de vrijetijdsmarkt aan de Misterweg in Winterswijk uitbreiden met een extra showroom voor de verkoop van campers. Tegelijkertijd wordt de tijdelijke parkeerplaats voortaan ook permanent gebruikt.

De nieuwe hal wordt gebouwd aan de zuidzijde van het winkelcomplex aan de weg tussen Winterswijk en Aalten. Obelink heeft nu alle parkeerplaatsen ingericht op het terrein rondom de winkel. Daarnaast is er een parkeerkelder. Aan de zuidkant is ook een tijdelijke parkeerplaats, die 25 dagen per jaar als overloop gebruikt mag worden.

Aan de zuidkant van het bedrijf wordt een showroom van 4500 vierkante meter gebouwd in twee verdiepingen. Voor Obelink betekent dat een echte uitbreiding, want tot nu worden er geen campers verkocht. Het bedrijf heeft een marktonderzoek laten uitvoeren, waaruit onder meer blijkt dat de vraag naar campers nog steeds groeit.

Bron: De Gelderlander 2013
Laatste reviews
Campingkast Travel Easy grey Zeer tevreden over mijn aankoop. Precies zoals Obelink het omschreef op hun website. Ik zou deze kastjes aan iedereen aanbevelen stevig,snel en makkelijk in elkaar te zetten gewoon een top product.

Reactie door Carolina Renzen
Thetford Aqua Kem Blue 2L problemlose Lieferung

Reactie door Bernd Zöller
CamPart Lounger textileen Gute Qualität ,schön verarbeitet,angenehmes liegen. und ein guter Preis was will man mehr?

Reactie door Robert
Hypercamp Bermuda 240 Sehr gut, alles super, schnelle Lieferung

Reactie door Brigitte
Eco gronddoek Sehr gut, alles super geklappt, schnelle Lieferung

Reactie door Brigitte
Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven