Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Winkelnieuws

Datum toevoeging: vrijdag, 31 mei 2013 Obelink wil showroom voor campers

Campershowroom Obelink WINTERSWIJK - Obelink wil de vrijetijdsmarkt aan de Misterweg in Winterswijk uitbreiden met een extra showroom voor de verkoop van campers. Tegelijkertijd wordt de tijdelijke parkeerplaats voortaan ook permanent gebruikt.

De nieuwe hal wordt gebouwd aan de zuidzijde van het winkelcomplex aan de weg tussen Winterswijk en Aalten. Obelink heeft nu alle parkeerplaatsen ingericht op het terrein rondom de winkel. Daarnaast is er een parkeerkelder. Aan de zuidkant is ook een tijdelijke parkeerplaats, die 25 dagen per jaar als overloop gebruikt mag worden.

Aan de zuidkant van het bedrijf wordt een showroom van 4500 vierkante meter gebouwd in twee verdiepingen. Voor Obelink betekent dat een echte uitbreiding, want tot nu worden er geen campers verkocht. Het bedrijf heeft een marktonderzoek laten uitvoeren, waaruit onder meer blijkt dat de vraag naar campers nog steeds groeit.

Bron: De Gelderlander 2013
Laatste reviews
Obelink Cyprus alu Alles super, gerne wieder!

Reactie door Markus
Rolkachel infrarood Alles super, gerne wieder!

Reactie door Markus
Gasdrukregelaarset 30 mbar Alles super, gerne wieder!

Reactie door Markus
Campingkast Avignon arrivée chez moi en 5 jours avec 2 autres articles. suivis livraison par sms, indication heure arrivée colis précise et respectée: bravo. article conforme à mes attentes, montage et rangement facile, sac de rangement adapté, qui semble robuste.

Reactie door C. Lantoine
Obelink Sunny 300 busluifel Past 100 % aan mijn ford transit Nu nog even wachten op het zonnetje en klaar zijn we

Reactie door Bielen jean
Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven