Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Winkelnieuws

Datum toevoeging: vrijdag, 31 mei 2013 Obelink wil showroom voor campers

Campershowroom Obelink WINTERSWIJK - Obelink wil de vrijetijdsmarkt aan de Misterweg in Winterswijk uitbreiden met een extra showroom voor de verkoop van campers. Tegelijkertijd wordt de tijdelijke parkeerplaats voortaan ook permanent gebruikt.

De nieuwe hal wordt gebouwd aan de zuidzijde van het winkelcomplex aan de weg tussen Winterswijk en Aalten. Obelink heeft nu alle parkeerplaatsen ingericht op het terrein rondom de winkel. Daarnaast is er een parkeerkelder. Aan de zuidkant is ook een tijdelijke parkeerplaats, die 25 dagen per jaar als overloop gebruikt mag worden.

Aan de zuidkant van het bedrijf wordt een showroom van 4500 vierkante meter gebouwd in twee verdiepingen. Voor Obelink betekent dat een echte uitbreiding, want tot nu worden er geen campers verkocht. Het bedrijf heeft een marktonderzoek laten uitvoeren, waaruit onder meer blijkt dat de vraag naar campers nog steeds groeit.

Bron: De Gelderlander 2013
Laatste reviews
Roltafel Michigan DLX Ein toller Tisch ! Stabil, groß und dabei auch noch verhältnismäßig günstig !!!

Reactie door Jule
Thule Sun Blocker G2 Voorpaneel Schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Gerne wieder. Weiter zu empfehlen.

Reactie door W.Wendel
Thule EasyFold 931 Ich bin mit dem Thule-Träger seht zufrieden. Der Kauf ist einwandfrei verlaufen, die Lieferzeit sehr schnell. Ich kann die Firma Obelink nur empfehlen

Reactie door D. Brinkmann
Beach strandtent Das Beachzelt verfügt über eine sehr gute Qualität und läßt sich sehr leicht und schnell aufbauen. Die Verpackung ist solide und sehr gut für den Strandeinsatz nutzbar.

Reactie door Wolfgang Esse
Crespo R-215/40 Sehr bequem!

Reactie door Matthias
Laden...
Wij gebruiken cookies
Naar boven