Caravans, campers & vouwwagens

Bij Obelink vind je een uitgebreide collectie vouwwagens, campers en caravans. Wij zijn dealer van Hobby, Fendt, Caravelair, Jamet, Camp-let, Campooz, Dethleffs en Sunlight. Een groot aantal caravans van Hobby, Fendt en Caravelair zijn uit voorraad leverbaar. Vouwwagens van Jamet en Campooz zijn standaard uit voorraad leverbaar. Ook beschikken wij altijd over diverse caravan en vouwwagen occasions van diverse merken.

Filter
5 resultaten 5
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Type zithoek Standaardzit (5) Verwijder dit artikel
5 resultaten
 1. Hobby OnTour 460 DL caravan
  Hobby OnTour 460 DL caravan
  € 26.850,00
  • Lengte: 661 cm
  • Max. toelaatbaar gewicht: 1500 kg
  Verkoop door Obelink
 2. Fendt Saphir 465 TG caravan
  Fendt Saphir 465 TG caravan
  € 25.750,00
  • Lengte: 705 cm
  • Max. toelaatbaar gewicht: 1500 kg
  Verkoop door Obelink
 3. Caravelair Antares Titanium 450 Caravan
  Caravelair Antares Titanium 450 Caravan
  € 22.250,00
  • Lengte: 640 cm
  • Max. toelaatbaar gewicht: 1300 kg
  Verkoop door Obelink
 4. Hobby Beachy 450 caravan
  Hobby Beachy 450 caravan
  € 18.550,00
  • Lengte: 598 cm
  • Max. toelaatbaar gewicht: 1200 kg
  Verkoop door Obelink
 5. Hobby Beachy 360 caravan
  Hobby Beachy 360 caravan
  € 16.100,00
  • Lengte: 508 cm
  • Max. toelaatbaar gewicht: 1200 kg
  Verkoop door Obelink

5 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Campers en caravans aanbod

Camper caravan of vouwwagen kopen? Onze verkopers helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Ook is het inruilen van oude vouwwagens, campers en caravans ook mogelijk. In de werkplaats wordt je nieuwe voertuig volledig rijklaar gemaakt, en indien gewenst van allerlei extra opties voorzien. Door ons uitgebreide aanbod aan camper en caravan accessoires, kunnen de nieuwe campers en caravans volledig naar je eigen smaak worden uitgerust.

Camper, caravan en vouwwagen kopen

In onze showroom zijn diverse modellen vouwwagens, campers en caravans te bewonderen. Zo kan je zelf ervaren hoe groot de voertuigen aan de binnenkant zijn. Ook zijn deze vouwwagens, campers en caravans al voorzien van veelgebruikte opties en zijn ze aan het einde van het seizoen ook als showmodel te koop. Bekijk hiervoor ons assortiment aan opruimingsmodellen campers, caravans en vouwwagens.

Meer informatie vouwwagens, campers en caravans

Wil je graag meer weten over ons assortiment aan vouwwagens, campers en caravans? Onze deskundige verkopers helpen je graag verder met al je vragen. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen zij uitgebreid de tijd om alle mogelijkheden met je te bespreken. Zodat je goed geïnformeerd kan bepalen welke vouwwagen, camper of caravan de beste keus voor je is. Uiteraard zijn onze vouwwagen, camper en caravan verkopers ook bereikbaar via mail of telefoon.