Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Merk

Jamet

Jamet is al meer dan 25 jaar hét merk vouwwagens in Nederland dankzij de technologie, moderne kleuren en designs, het eenvoudige opzetsysteem en de goede kwaliteit. Daarbij zijn de Jamet vouwwagens gunstig geprijsd en is aan alles gedacht. Bij Obelink vind je een mooi assortiment Jamet vouwwagens in allerlei modellen, zoals de Jamet Arizona of de Jamet Louisiana. Bekijk hieronder welke het best bij jou past!
Lees meer
OPRUIMING
Jamet Jameta 2018
OPRUIMING
Jamet Jametic All Season 2018
NIEUW
Jamet Easy 50
NIEUW
Jamet Dakota Outdoor Easy Access 50
NIEUW
Obelink Jamet Dakota Special 2019
NIEUW
Jamet Jametic Outdoor 50 Jubilee

Opzetgemak

De symmetrische Jamet-types, waaronder de Jamet Arizona en de Jamet Louisiana, zijn binnen enkele seconden in 3 eenvoudige uitklapbewegingen uit te klappen dankzij een uniek vouwsysteem. Dit is het grootste gemak van de jamet vouwwagen: het opzetten. Ideaal voor een heerlijke kampeervakantie.

Bekijk de showroom

Is je interesse gewekt? Kom dan vrijblijvend eens naar de showroom van Obelink. Hier staan tientallen vouwwagens opgesteld en laat je adviseren door de vouwwagenspecialist. Heb je specifiek 1 vouwwagen op het oog? Maak dan online een afspraak zodat je op een door jou gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

Laden...
Toon balk

Producten vergelijken0