Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Verfijn uw keuze
Prijs

Caravanmovers

Het inparkeren van een caravan kan een hele klus zijn. Een caravanmover maakt deze klus een stuk gemakkelijker en zorgt dat je jouw caravan of vouwwagen tot op de centimeter precies neerzet. En dat zonder onhandig gedoe en getrek. In het assortiment van Obelink vind je caravanmovers met allerlei functies, in verschillende prijsklassen en van topmerken zoals Hypercamp, Truma en Reich.

Bekijk onderstaand het assortiment en bestel uw caravanmover eenvoudig online.

Lees meer
259,00 korting
Enduro EM305 mover
Enduro EM305 mover
Adviesprijs:  1.349,-
nu 1.090,-
259,00 korting
250,00 korting
Ego Mover Plug & Play
E-Go 300 Plug & Play mover
Adviesprijs:  999,-
nu 749,-
250,00 korting
164,00 korting
Reich easydriver basic 1.8
Reich easydriver basic 1.8
Adviesprijs:  1.099,-
nu 935,-
164,00 korting
214,00 korting
Reich easydriver basic 2.3
Reich easydriver basic 2.3
Adviesprijs:  1.399,-
nu 1.185,-
214,00 korting
304,00 korting
Reich easydriver pro 1.8
Reich easydriver pro 1.8
Adviesprijs:  1.599,-
nu 1.295,-
304,00 korting
495,00 korting
Reich easydriver pro 2.3
Reich easydriver pro 2.3
Adviesprijs:  2.099,-
nu 1.604,-
495,00 korting
241,00 korting
Al-ko Mammut mover Boveninbouw M
Al-ko Mammut mover M20
Adviesprijs:  2.190,-
1.949,-
241,00 korting
340,00 korting
al-ko mammut mover
Al-ko Mammut mover S21 Onderinbouw
Adviesprijs:  2.290,-
nu 1.950,-
340,00 korting

Soorten caravanmovers

De afgelopen jaren is de markt voor caravan- en vouwwagenmovers sterk gegroeid. Niet gek als je kijkt naar het extra gemak dat deze technische accessoire biedt. Aan de andere kant zijn de movers ook aanzienlijk in prijs gedaald en daardoor betaalbaarder geworden. Globaal gezien zijn er twee soorten caravanmovers te onderscheiden.


Vaste caravanmovers met aandrijfrollen

Dit type mover is het meest verkocht en wordt gemonteerd voor of achter de wielen van de caravan of vouwwagen. Via aandrijfrollen die je tegen de wielen plaatst beweeg je de caravan vervolgens met de afstandsbediening in de gewenste richting. Binnen de vaste caravanmovers heb je de keuze tussen systemen waarbij de aandrijfrollen zich automatisch op de wielen plaatsen en handmatige varianten waarbij je dit zelf doet.


Losse movers

Naast de vaste movers zijn er ook losse caravanmovers verkrijgbaar. Deze variant koppel je los aan de dissel of disselkoppeling, waardoor je de mover niet zelf aan de caravan hoeft te bevestigen. Bij zowel de losse als vaste movers bestuur je de caravan vervolgens via een afstandsbediening en manoeuvreer je deze eenvoudig naar de gewenste positie. Een bijzonder handige technische accessoire dus.


Aandachtspunten bij het kopen van een caravanmover

Bij het kiezen van de juiste caravan- of vouwwagenmover zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Onderstaande de belangrijkste op een rij:

  • Stroomverbruik: een mover gebruikt behoorlijk wat stroom. Belangrijk dus dat je een accu monteert die bij het model past. We adviseren om een accu van minstens 105 Ah te monteren.
  • Gewicht caravan: de meeste movers zijn geschikt om een caravan van 1200kg op normaal terrein soepel rond te bewegen. Let er bij het uitkiezen van een caravanmover op dat deze geschikt is voor het gewicht van jouw caravan of vouwwagen.
  • Laadvermogen: de toevoeging van een mover betekent ook meer belasting van je caravan. Zo weegt een mover + accu al snel 60 kg, wat af gaat van het maximaal laadvermogen van je caravan. Kies dus voor het model met het juiste gewicht voor jouw caravan.
  • Automatisch of manueel: automatische movers bieden het meeste comfort omdat je de aandrijfrollen op afstand bedient. Nadeel is wel de hogere aanschafprijs. Liever goedkoper uit? Dan kies je best voor een model met manuele bediening.
  • Budget: caravan- en vouwwagenmovers zijn in diverse prijsklassen verkrijgbaar. Handig dus voor jezelf om je beschikbare budget te bepalen en de zoektocht af te bakenen.

Tip: ga je de caravanmover drie weken of langer niet gebruiken? Koppel dan even een accupool los. Zo voorkom je dat je accu opeens leeg blijkt te zijn.


Wat kost een caravanmover?

De prijzen voor caravanmovers lopen behoorlijk uiteen. Bij Obelink bieden we modellen in diverse prijsklassen en heb je al een mover vanaf ongeveer 700 euro.


Bestel jouw caravanmover direct online

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies of kom langs in onze megastore in Winterswijk. Hier kun je alle caravanmovers op je gemak bekijken en je laten adviseren door onze specialisten.

Laden…
Wij gebruiken cookies
Toon balk

Producten vergelijken0

Naar boven